divendres, 11 de maig del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA BARRACA D’AIGÜES VIVES DENUNCIEN L’ABANDÓ DEL PARC DE L’ESTACIÓ


La responsable socialista a la Barraca d´Aigües Vives, Fina Alba, ha pogut comprovar l’estat d’abandó en què es troben les instal·lacions del parc de l’estació de l’entitat local menor.
Fina Alba considera que no és de rebut que l’alcalde consenta que els més menuts del poble patisquen un elevat risc d'accident a l’utilitzar els jocs, especialment el tobogan.
Segons Alba més de 50 veïns i veïnes de la Barraca d’Aigües Vives li han fet arribar un escrit, perquèel presente a l’Ajuntament i que l’entregue al Sr. Alcalde, perquè arregle els desperfectes que existixen al parc de manera urgent.
Alba detalla les deficiències més importants, com són el clot al final del joc de tobogan, les plaques de material sintètic anticolps que estan en mal estat, bancs trencats sense respatler, etc.
La responsable socialista considera que el que està passant a la Barraca és la conseqüència que el Sr. Alcalde no complix amb la seua obligació i nosaltres hem de recordar-li que té la dedicació exclusiva i ha de complir més i millor amb el seu treball.
Segons Alba el que està ocorrent  a la Barraca d’Aigües Vives és la mostra d’un Alcalde que no es preocupa prou pel seu poble. Perquè no és possible que els veïns hagen d’expressar per mitjà d’un escrit les anomalies que es troben al poble.
Fina Alba presentarà les firmes dels veïns de la Barraca d’Aigües Vives al registre de l’Ajuntament i sol·licitarà al Sr. Alcalde que es preocupe i que treballe pels veïns i veïnes del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada