Foto Jordi Piris |
Després de la bona acollida de les
festes gastronòmiques celebrades a Gandia, Xàtiva i Requena, el
pròxim 2 i 3 de novembre, Cullera acull l’última Gastrofesta de
la Dipu d’enguany.
Esta
activitat gastronòmica està organitzada pel Patronat Provincial de
Turisme, València Terra i Mar, la Regidoria de Turisme de
l’Ajuntament de Cullera i l’Associació Empresarial d’Hostaleria
de Cullera i la seua Comarca, i que a més compta amb el respatler de
les marques, Arròs Senyorial, Mahou i Coca-cola.
La
Gastrofesta de Cullera es dedicarà a l’elaboració d’arrossos
mariners en les seues múltiples varietats, tapes i coca cristina i
comptarà amb la participació de 14 restaurants locals i un Forn
que s’encarregarà d’endolcir l’esdeveniment.
La
Gastrofesta, que s’instal·larà en l’Avinguda del Port junt amb
la llotja de Cullera, comptarà amb uns quants escenaris en què es
realitzaran actuacions musicals dels grups guanyadors de Sona la Dipu
2013 i show cookings i coctelería a càrrec dels centres de formació
CDTs. El recinte comptarà també amb la instal·lació de jocs
infantils per als més menuts de la casa.
Les
degustacions es realitzaran amb la compra prèvia de tiquets en les
entrades del recinte, que seran de 3 euros per als arrossos, 2 euros
per a les tapes, 1,5 euros per a begudes o postres. Els horaris
d’obertura seran el dissabte 2 de 11:00 a 24:00h i el diumenge 3 de
11:00 a 20:00h.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada