divendres, 11 de maig del 2012

SUECA MODIFICA EL SENTIT DE LA CIRCULACIÓ EN ALGUNS CARRERS DEL MUNICIPI


El canvi es farà efectiu dimecres, 16 de maig

La Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha decidit, la proposta de  l’informe tècnic de la Policia Local, de realitzar uns canvis de sentit i modificació a la zona del col·legi Cervantes i la confluència dels carrers Cronista Ribera, Ramón i Cajal i José Mª Boix Vila,
La justificació d'aquests canvis es basa en els problemes de trànsit que es generen diàriament per l’aglomeració de vehicles que es desplacen fins al carrer Cronista Ribera, on es troba el col·legi, per a portar o arreplegar els escolars, fet que dificulta la circulació en doble sentit en aquest carrer del municipi.
Cal afegir que els problemes s’agreugen els dies de pluja i que ocasionen també situacions d’inseguretat viària. El mateix problema es planteja en el carrer José Mª Boix Vila, de doble sentit de circulació també, i en el qual es permet l’estacionament als dos costats del carrer, per la qual cosa en nombroses ocasions resulta impossible que  puguen creuar dos vehicles.
La regidora responsable de l’àrea, Mª José Sarrió ha assenyalat que els canvis s´han fet “amb l’objectiu permanent de millorar la circulació i augmentar la seguretat dels vianants de la ciutat,  com també de millorar els accessos i seguretat en totes les zones pròximes a centres escolars”.
Davant d’aquestes situacions, la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha decidit:
Reduir el carrer Cronista Ribera a un únic sentit de circulació, des del carrer José Mª Boix Vila en direcció al carrer Xúquer. Es modifica el sentit de circulació dirigint-lo cap a l’avinguda Mestre Serrano des del carrer José Mª Boix Vila.
Al carrer Ramón i Cajal es modifica el sentit de circulació que passa a ser des de l’avinguda Mestre Serrano al carrer José Mª Boix Vila. Amb aquesta mesura es pretén evitar les actituds imprudents de molts conductors que circulaven en direcció contrària per l’avinguda Mestre Serrano per a accedir a la N-332, sense efectuar el corresponent gir a la dreta, tal com està establit.
Finalment, el carrer José Mª Boix Vila es convertix en un únic sentit de circulació des del carrer La Verónica fins al carrer Cronista Ribera, i així permetre que els vehicles puguen estacionar a un costat i a l’altre del carrer i no es produïsquen situacions d’encreuaments de dos vehicles en ambdós sentits.

La modificació de la senyalització d’aquests carrers s’efectuarà els dies 11, 14 i 15 de maig, mentres que el canvi en el sentit de circulació es farà efectiu el dimecres 16 de maig. Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, es vol agrair la col·laboració dels ciutadans davant les molèsties que es puguen ocasionar, alhora que es recomana extremen la precaució durant els pròxims dies en aquests carrers del municipi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada