divendres, 11 de maig del 2012

EXPOSICIÓ DE FERNANDO LÓPEZ AMADOR A ALZIRA


L'exposició  podrà visitar-se fins al 10 de juny.

La Casa de la Cultura d’Alzira va acollir ahir la inauguració de l’exposició temporal de pintura i materials arqueològics de Fernando López Amador.
L’exposició consta de dos parts. Una d’elles és una sèrie d’obres pictòriques personals, fruit d’una passió i dedicació absoluta. L’altra és una col·lecció de materials fòssils i arqueològics, fruit d’una vida d’investigació i passió per la seua altra debilitat, l’arqueologia.
López Amador, sempre ha estat molt vinculat a la ciutat d’Alzira. Va treballar al Museu Municipal en 1992. A més, ha sigut col·laborador des de 1976 del tècnic i director del Servici d’Investigació Prehistòrica de la Diputació de València, José Aparicio i amb Domingo Fletcher. També del director del Museu de Cullera, Alfredo His.
Cal destacar que, la seua obra, té el seu lloc permanent en la col·lecció del Museu Municipal  gràcies a la generosa donació, al maig de 2009, de la seua obra “Quan la tardor agrana els fulls”, amb la que va contribuir a incrementar els fons artístics de la Ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada