divendres, 11 de maig del 2012

EL BLOC DE CARCAIXENT DEMANA EXPLICACIONS SOBRE LA MARXA DE LA UNIVERSITAT CATÒLICA I LES DESPESES OCASIONADES


L'ajuntament i el poble de Carcaixent han sigut víctimes d'un engany. Ja n'hi ha prou d'anar agenollant-se davant de qui no ha ha tingut un tractament respectuós”

A més del milió d’euros gastat en l’esquelet de l’aulari, el PP comprà i condicionà l’antiga seu de la Caixa d’Estalvis de València per a servir a la UC

Segons explica Vicent Albelda, Regidor de Bloc Compromís a l'ajuntament de Carcaixent, el que volia ser un dels projectes estrella del Partit Popular a Carcaixent, la instal·lació de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, s’ha ensorrat definitivament aquesta setmana.
Des de BLOC Compromís aclarixen que en reiterades ocasions hem advertit que la Universitat Catòlica no era més que una empresa que venia a fer negoci a Carcaixent, i que no tindria cap inconvenient en anar-se’n quan li convinguera o si en algun altre lloc algú li oferia millors condicions.
Segons el regidor de Bloc-compromís “sempre hem sigut contraris al fet  que es tractara la Universitat Catòlica amb els privilegis amb què se l’ha tractada. Per tal d'allotjar la Universitat a Carcaixent primer es va haver d’aconseguir, amb una permuta, l’antiga seu de Bancaixa al carrer Santa Anna, i condicionar-la com a centre educatiu per a cedir-la sense cap contraprestació; i després gastar-se 1.200.000,00 euros del Pla Confiança per construir l’estructura d’un aulari que finalment està inacabat.
Albelda ha lamentat que “Quan hi ha tantes altres necessitats municipals per atendre, malbaratar diners públics és una immoralitat que ningú hauria de permetre”.
Per tot això, Bloc Compromís ha sol·licitat una reunió urgent amb els regidors d’Educació i d’Urbanisme perquè, segons explica, “ja es hora que l'equip de govern oferisca tota la informació disponible, atés que segons declaracions del gerent de la Universitat Catòlica, el Sr. Morote, l'ajuntament ja ha estat informat dels plans de futur, que en el cas de Carcaixent passen pel tancament de les instal·lacions.
Vicent Albelda ha declarat que “nosaltres volem saber en quins termes s'ha concretat esta fugida, conéixer la reacció del govern municipal (PP-PSD) i saber si hi ha cap marge per exigir responsabilitats a qui ha incomplit els seus compromisos”. “L'ajuntament i el poble de Carcaixent han sigut víctimes d'un engany. Ja n'hi ha prou d'anar agenollant-se davant qui no ha ha tingut un tractament respectuós” comenta el regidor Albelda.
Segons explica el regidor de Carcaixent, la pròpia alcaldessa va manifestar fa mesos, en assabentar-se de la marxa de la Catòlica, que havia encetat diverses converses per tal d'aprofitar les obres inicialment previstes per acollir el centre universitari i ara sense destinació. Volem saber amb qui s'ha contactat i què hi ha sobre la taula en estos moments.
Albelda ha manifestat que, atés que la marxa de la Catòlica deixarà lliures les instal·lacions actuals en el carrers Santa Anna i en el Conservatori, cal veure quin possibles usos passen a tindre estos locals. I això, en els temps que corren són decisions que caldrà anar prenent amb el màxim consens possibles i comptant amb els grups de l'oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada