dilluns, 2 d’abril del 2012

UN TATAMI SUPERIOR, VENÇ AL RC ALZIRA 20-0


                                                                                                                       foto:Vicente Dasí

El RC Alzira, acudia al camp de Quatre Carreres de València, amb la necessitat imperiosa de puntuar ja que de no fer-ho, es posava en perill la permanència en la categoria.
Finalment, el Tatami es va alçar amb la victòria. En la primera part, l’Alzira es va imposar amb la seua davantera, intentant superar la defensa del Tatami, però a pesar de tindre diverses oportunitats clares, no va haver-hi forma de marcar.
La davantera s’anava desgastant i el Tatami, va acabar convertint dos colps de castic que li van permetre arribar al descans amb 6 a 0 a favor seu.
En la segona part, el Tatami va incrementar la seua pressió, fins i tot en la melé, on habitualment l’Alzira, ha fet retrocedir a tots els seus adversaris. A partir d’ací, es van obrir bretxes en la defensa del RC Alzira i el Tatami va aconseguir dos assajos que amb la corresponent transformació, deixaven el marcador en el definitiu 20-0.

El Tatami, ha sigut més fort en el dia de hui, i ha justificat la seua quarta posició en la taula.
L’arbitratge va estar a càrrec del Sr. José Luis Beltrán.
RC Alzira: Antoni Torms, Jordi (Mario Andrés 63'), Mauel Jònega (David González 60'), Will, Isma (Camarena 69'), José Vicent "Xulet", Ximo Fraile, Bruno Pascual (cap.) (Pau Gea 76'), Iñaki, Daniel Grindrod, Javier Vicent, Nacho bertomeu, Fran, Javier Gómez (Javier Sentamans 63') i Álex Palop(David Pérez 76').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada