dilluns, 2 d’abril del 2012

EL SANT SEPULCRE DE SUECA ORGANITZA EL I CONCURS DE DOSSERS DE SETMANA SANTA.


Els membres de la Confraria del Sant Sepulcre han organitzat enguany el I Concurs de Dossers de Setmana Santa de Sueca, amb el qual reten un reconeixement a les persones que demostren una gran cura a l’hora de condicionar les seues llars per a rebre per uns dies les imatges representatives de la Setmana Santa del municipi.
En la vesprada del diumenge, acompanyats per la Banda de Cornetes i Tambors, les persones que conformen el jurat van realitzar, juntament als membres de la Confraria, la tradicional visita del Diumenge de Rams a totes les llars dels germans majors, clavaris i clavarieses, a fi de valorar els diferent dossers participants basant-se en la relació de criteris establits, com l’escenografia, il·luminació, sonorització, estètica del dosser, originalitat en la presentació, encert cromàtic o inclusió d’elements al·legòrics.
Els premis es lliuraran dimecres, 4 d’abril, a les 21 hores, a l’Ateneo Sueco del Socorro, i consistiran en: un primer premi de 150 euros i pergamí, un segon premi de 100 euros i pergamí, i un tercer premi de 50 euros i pergamí. La resta de participants rebran també com a agraïment un pergamí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada