dilluns, 2 d’abril del 2012

QUATRE-CENTS CURTMETRATGES AL I FESTIVAL DE CURTMETRATGES K-LIDOSCOPI DE CULLERA

El festival es desenvoluparà entre els dies 25 i 28 d’abril a Cullera

Quatre-cents curtmetratges s'han  presentats a competició  un balanç més que positiu del I Festival de Curtmetratges que l’associació cultural K-Lidoscopi organitza a Cullera.

Produccions realitzades tant en format cinematogràfic com viodeográfic, moltes d’elles amb nombrosos premis nacionals i internacionals en els seus diferents apartats, fan d’aquesta iniciativa un èxit rotund que augura una trajectòria més que sòlida per aquest nou certamen.


La selecció oficial integra 34 títols, entre els quals es podran veure peces com 8 de Raúl Cerezo, De què riuen les hienes? de Javier Veiga o El cortejo de Marina Seresesky que compten amb desenes de premis rebuts en altres festivals, també es podran veure Matar un xiquet de José i Cèsar Esteban Alenda o Mare de Déu negra de Raül de la Font, ambdós peces nominades al Goya en aquesta última edició i Birdboy d’Alberto Vázquez i Pedro Rivero guanyadora d’aquest mateix premi en la categoria d’animació.
A causa de l’enorme qualitat de gran part de les obres presentades, s’ha creat la secció panorama (paral·lela a l’oficial), que inclourà 20 peces, moltes d’elles de gran prestigi com El premi de Lleó Siminiani, també candidata al Goya enguany i altres interpretades per famosos actors com Fernando Tejero, José Luis Gil, Macarena Gómez o Paco Lleó.
El festival es desenvoluparà entre els dies 25 i 28 d’abril, quan es produirà la gala de clausura, l’entrega de premis i l’homenatge a la jove actriu María Maroto, protagonista de la sèrie´L’alqueria blanca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada