dimarts, 3 d’abril del 2012

L’ONCE BUSCA PERSONES VOLUNTÀRIES DE DESITGEN COL·LABORAR.

La Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat de la Comunitat Valenciana busca en Alzira “Persones com Tu” per a col·laborar amb l’ONCE.
l ´Once ha organitzat per a dimecres que ve, 11 d’abril, a la Casa de la Cultura, a les 18 hores, una jornada informativa en què donarà a conéixer i presentarà els programes que desenvolupa i per als quals busca persones voluntàries que desitgen col·laborar.
Aquest tipus de jornades són  iniciativa del Servei de Mediació de FUNDAR, a través del qual aquesta fundació posa en contacte a les organitzacions que busquen voluntaris amb persones que s’oferixen per a ajudar, d’acord amb els seus perfils personals, de disponibilitat, qualificació i preferències.
Per a participar en aquesta jornada a Alzira cal confirmar l'assistència a la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Alzira., a través dels telèfons 901 111 666 o 96 100 00 40.
Segons dades d’octubre de 2011 de l’OMS, en el món hi ha, aproximadament, 285 milions de persones amb discapacitat visual, de les quals 39 milions són cegues i 246 milions presenten baixa visió.
En la Comunitat Valenciana, segons dades de l’ONCE, hi ha més de 6.000 persones cegues, de les que més del 60% són dones i xiquetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada