dimarts, 3 d’abril del 2012

CONSOLIDACIÓ DE LA FIRA SUECA OUTLET

19.500 visitants van acudir durant tot el cap de setmana a la tercera edició

El passat cap de setmana, les instal·lacions de Sueca Parc van acollir per tercer any consecutiu la fira Sueca Outlet, un esdeveniment que ha aconseguit consolidar-se entre els comerços locals i els ciutadans de tota la comarca.
Organitzada per Arrima't, Associació de Serveis i Comerços de Sueca, els visitants han pogut gaudir, un any més, de les activitats que oferia la fira, com ara el tren turístic, per a desplaçar-se gratuïtament; els serveis de ludoteca; sessions de spinning; exhibició de patinatge; i sortejos d’una gran quantitat de productes cedits per expositors i associats.
La inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manuela Egea; el diputat provincial de Turisme, Ernesto Sanjuán; el president d’Arrima’t, Tony Landete, una gran representació del govern local i membres de la corporació. “És una iniciativa molt interessant que afavorix a les dos parts: als comerciants, perquè els dóna l’oportunitat de traure a la venda tots els productes que s’han pogut quedar en estoc, i als visitants, perquè trobaran una molt bona relació qualitat-preu”, va assenyalar la regidora de Comerç, Manuela Egea. Per la seua banda, l’alcalde, Salvador Campillo, va animar “a tots els ciutadans i ciutadanes de Sueca, a visitar la fira i que realitzen les seues compres en el municipi, perquè això redundarà en benefici de tots”.
També des de l’organització consideren que “a causa del context econòmic actual, la tercera edició de Sueca Outlet ha sigut un èxit, ja que ha comptat amb una afluència de 19.500 visitants i amb la participació de 49 estands.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada