dimarts, 3 d’abril del 2012

L´ALCALDE I LA REGIDORA DE SERVEIS DE SUECA ES REUNIXEN AMB EL DIRECTOR GENERAL DE TURISME.

La trobada va servir per a aconseguir el compromís del director general d’aportar 35.000 euros per al manteniment de les instal·lacions marítimes de Sueca que depenen de la seua conselleria

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, han mantingut una reunió amb el director general de Turisme, Sebastián Fernández Miralles, per tal de conéixer de primera mà si l’Ajuntament de Sueca rebrà, per a la pròxima campanya d’estiu, la subvenció que li correspon per a l’Encomanda de Gestió de la Reparació i Manteniment de la Infraestructura Higiènica i Lúdica, instal·lada per l’Agència Valenciana de Turisme en les platges del  municipi.
Estem molt satisfets perquè hem aconseguit el compromís que enguany l’AVT sí es farà càrrec econòmicament del manteniment que li correspon de les instal·lacions marítimes”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho. 
 
Enguany, des de la Direcció General de Turisme s’han compromés a destinar 35.000 euros per al manteniment de les instal·lacions de la seua propietat, com són totes les que es troben en la zona de l’arena: papereres, passarel·les, estacions de bombament, llavapeus, etc. A més, Fernández va assegurar als representants del govern local que es tindria en compte el  municipi a l’hora de beneficiar-se del Pla Millor, destinat a la millora de les instal·lacions elèctriques de la costa, el qual ja va permetre fa uns mesos substituir els fanals de la zona de les Palmeres.
 La regidora de Serveis ha manifestat que, si s’aconseguira finalment la subvenció, es destinaria a la zona del Pouet.
Des del passat 6 de març, un equip de huit persones es troba treballant a les platges de Sueca per a procedir a la neteja de l’arena. “Enguany hem començat la campanya de neteja més prompte perquè, gràcies als plans d’ocupació que l’Ajuntament ha posat en marxa, disposem, i disposarem durant tot l’any, d’un grup de persones que servixen de suport a la brigada de Serveis Municipals i que en esta època hem decidit destinar a estes funcions. A més, comptem amb tres màquines (una pala frontal, una retroexcavadora i una màquina netejadora) que s’encarreguen de retirar els residus més pesats que el mar ha abocat en l’arena a causa dels temporals d’hivern”, va comentar el coordinador de Serveis, Ramón Moncho.
Les persones que estan realitzant els treballs pertanyen al segon torn del III Pla d’Ocupació Municipal que, durant tot l’any, i cada dos mesos, contractarà a 16 persones desocupades de llarga duració del municipi.
En el mes de juny, el grup de treballadors del Pla d’Ocupació es vorà reforçat gràcies a les persones que superen les oposicions a peons d’usos múltiples, que convoca l’Ajuntament cada dos anys, per a treballar durant els quatre mesos de la campanya d’estiu durant 2012 i 2013”, va manifestar la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada