dimarts, 3 d’abril del 2012

L´ARQUERA D´ALMUSSAFES NEREA LÓPEZ, SEGONA EN EL TROFEU NACIONAL PER EQUIPS

L'arquera cadet del Club de Tir amb Arc d'Almussafes, Nerea López, juntament amb el seu company de selecció Sergio, pertanyent al club Santa Lucía d'Alcoi, s'han penjat la medalla de plata en el I Trofeu Nacional per equips mixtos, disputat a finals de març.
També quatre jóvens esportistes del club han obtingut les primeres posicions del podi en les seues respectives categories en la primera Tirada a l'Aire Lliure de la temporada, celebrada el diumenge dia 25 de març.
El Club de Tir amb Arc d'Almussafes contínua acumulant èxits esportius a pesar de la seua curta trajectòria. Prova d'això són els últims podis aconseguits pels seus esportistes.
Nerea López va disputar les sèries finals de la tercera Lliga Nacional de Tir amb Arc en les categories de cadets i menors de 14 anys, que va acollir la ciutat Navarra de Huarte durant el cap de setmana del 24 i 25 de març.
L'arquera cadet va celebrar l'octava posició obtinguda en l'esmentada cita esportiva, èxit que va millorar considerablement durant la mateixa jornada amb la seua participació en el I Trofeu Nacional per Equips Mixtos “Reyno de Navarra”.
Representant  la Comunitat Valenciana, Nerea va formar equip amb Sergio, el seu company de selecció i integrant del club Santa Lucía d'Alcoi, ambdós van disputar unes sèries quasi perfectes que els van permetre alçar-se amb el títol de subcampions, per darrere de la Comunitat de Madrid.
Paral·lelament, els quatre arquers més jóvens del club van participar en la primera tirada a l'aire lliure celebrada a la Pobla de Farnals, i aconseguiren tots ells les primeres posicions de la taula. De fet el podi de la categoria de benjamins el van copar íntegrament els representants d'Almussafes, ja que Iraide Gavieiro va ser or, Santi Rovira es va penjar la plata i María Gómez el bronze. El títol de campió aleví va recaure en l'arquer Ferrán Rodrigo, que va demostrar la seua punteria en una distància de 30 metres, a pesar que fins a la data tan sols havia tirat a un màxim de 18 metres.
En la categoria aleví masculí, el títol de campió va recaure en Ferrán Rodrigo i el de subcampió en Raúl Miralles. Per la seua banda, Santi Rovira i María Gómez van rebre les medalles d'or en les categories de benjamí masculí i femení, respectivament.
Finalment, Rafa Reig va obtindre el títol de campió en la categoria infantil i Nerea López en cadet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada