dimarts, 3 d’abril del 2012

LA MÀGIA HA OMPLIT ALMUSSAFES DURANT QUATRE JORNADES




El consagrat mag nord-americà creador del Violí Flotant, Norm Nielsen, apadrina el certamen 2012

El vinté aniversari de la trobada internacional de màgia, marcat per la qualitat i la quantitat d'actuacions

Grans il·lusions, impressionants efectes visuals i els trucs més actuals han protagonitzat l'Almussafes Magic 2012, certamen internacional convocat per AVI (Associació Valenciana d'Il·lusionisme) i patrocinat pel consistori d'Almussafes. Per vinté any consecutiu, la localitat ha donat la benvinguda a mig miler de mags procedents de tota Espanya i a 53 artistes representants de set països del món, els que han convertit la xicoteta població de la Ribera Baixa en un lloc on els somnis es poden fer realitat. La Fira màgica, els dos concursos integrats en la trobada, la qualitat de les gales d'escenari i de close up, les conferències especialitzades i l'animació a l'aire lliure han marcat una edició, apadrinada pel prestigiós il·lusionista Norm Nielsen.
 
Dilluns passat, Almussafes va clausurar la vigèsima trobada internacional de màgia en un acte en què es van fer públics els noms dels mags guanyadors dels concursos de màgia general total i sub-21. A més de les quanties econòmiques amb què estan dotats els premis, els sis vencedors en les seues respectives categories s'han assegurat la seua actuació en l'Almussafes Magic 2013.El mag d'honor, Norm Nielsen, i l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona, van presidir l'acte oficial, en el que el president d'AVI va ressaltar els aspectes més rellevants de la nova edició màgica.
 
Durant les quatre jornades de duració de la trobada, els autògrafs i les fotos en el photocall dels quasi 500 mags acreditats amb els seus ídols en el món de la màgia han sigut una constant. De fet, la gran camaraderia i familiaritat que es genera cada any en el certamen és una de les qüestions millor valorades en els principals fòrums màgics.
Els 53 artistes invitats, provinents de Xina, Corea, França, Argentina, Finlàndia, Itàlia i Espanya, han fet gala d'una gran qualitat i professionalitat en les seues aparicions en escena, que han rebut grans víctors del públic especialitzat i familiar.

Així mateix, la Fira Màgica, emplaçada a l'interior del pavelló poliesportiu, s'ha convertit de nou en un dels grans reclams de la trobada, ja que els il·lusionistes assistents han aprofitat per a adquirir les principals novetats en les 24 botigues instal·lades en el recinte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada