divendres, 27 d’abril del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES OFERIX BEQUES A JÓVENS PER A ESTUDIAR IDIOMES ARREU DEL MÓN


La quantia individualitzada de la subvenció no supera els 1.200 euros per sol·licitud

El termini per a optar a les subvencions per a l'estudi d'idiomes a l'estranger de l'any 2012, concedides per part del consistori d'Almussafes, ja es troba obert. Fins al pròxim dia 15 de desembre, qualsevol jove de la localitat entre 16 i 30 anys pot presentar la corresponent petició. L'any passat, un total de huit jóvens de la població es van beneficiar de les esmentades beques per a la realització de cursos intensius en qualsevol país del món, en les que l'ajuntament invetí un total de 5.000 euros.

L'Ajuntament d'Almussafes continua enguany amb la línia de subvenció creada l'any 2009 amb l'objectiu de promoure la realització de cursos d'idiomes en general a l'estranger per part de jóvens entre 16 i 30 anys, empadronats un mínim de tres anys en el municipi.

Huit jóvens es van acollir el passat 2011 a aquesta línia de subvenció que aposta per la realització de cursos de perfeccionament de qualsevol llengua oficial del món, i són ells mateixos els qui trien  el país de destinació i l'època de l'any per a desenrvolupar la seua formació.
A pesar que les opcions són molt àmplies, Anglaterra i Irlanda han sigut de nou els dos països de destinació triats pels citats sol·licitants que han accedit a programes educatius d'un mínim de 80 hores lectives setmanals i sense haver de superar cap prova específica de selecció.
L'ajuntament ha invertit 5.000 euros en els huit beneficiaris, quantia que - tal com establixen les bases - no ha superat el 50 per cent del cost total i que en cap cas ha excedit els 1.200 euros. “Amb estes ajudes econòmiques, els estudiants han pogut cobrir els gastos referits al desplaçament, classes, estada i activitats programades en el centre on han realitzat el curs intensiu”, argumenta Grancha.
Fins al pròxim dia 15 de desembre, qualsevol jove d'Almussafes entre 16 i 30 anys pot presentar la corresponent petició a l'ajuntament. “Confiem que cada vegada més jóvens de la localitat aprofiten esta oferta, ja que es tracta d'una subvenció municipal compatible amb la que puguen obtindre des d'altres administracions, ens públics i privats o organismes internacionals”, conclou el regidor de Joventut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada