dimarts, 17 d’abril del 2012

EL CONSELL AGRARI MUNICIPAL DE SUECA ADEQUARÀ I MILLORARÀ EL CAMÍ DEL CANAL



Una vegada realitzades les obres d’adequació, passarà de tindre els cinc metres d’amplària actuals a tindre'n huit.

Els treballs d’adequació i millora estan determinats pel deteriorament que presenten els camins rurals de Sueca, tant per la seua antiguitat, com per l’intens trànsit de vehicles i maquinària pesada de caràcter agrícola que suporten.
El regidor d´Agricultura de Sueca Dimas Vázquez ha afirmat que “Per això, la renovació del paviment i dels marges ha de ser contínua, per a evitar situacions de perill per als usuaris. Des de la meua Regidoria, ens hem proposat realitzar diferents actuacions en estos camins, utilitzant els recursos econòmics que es disposen en este 2012”.
Malgrat la retirada de les ajudes per part de la Conselleria d’Agricultura per al manteniment de camins rurals, el Consell Agrari Municipal de Sueca procedirà a l’adequació i millora del Camí del Canal, ubicat en al terme municipal. Aquest camí té una longitud de 1.050 metres i, en aquest projecte, s'invertiran  poc més de 100.000 euros, destinats a la millora del paviment, la neteja i desbrossament de les cunetes, i en el reforç, amb un mur de pedra d’escullera, de la séquia denominada Canal”, ha assenyalat el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.
Després de diverses reunions, en les quals es va tractar la necessitat d’escometre els treballs de millores i condicionament dels camins rurals, els membres de la Junta del Consell Agrari van decidir que l’actuació al Camí del Canal era la més prioritària, tenint en compte el mal estat de conservació que presenta, i el volum de circulació de caràcter agrícola, turístic o esportiu que suporta.
El Camí del Canal, una vegada realitzades les obres d’adequació, passarà de tindre els cinc metres d’amplària actuals a tindre'n huit.  Per a la licitació de les obres, el regidor d’Agricultura va sol·licitar que foren invitades a participar totes les empreses de Sueca capacitades per a realitzar una obra d’aquestes característiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada