dilluns, 26 de març del 2012

LAURA GRANELL REP EL PREMI DEL CONCURS PER A SENSIBILITZAR CONTRA ELS EXCREMENTS D´ANIMALS ALS CARRERS

La dissenyadora suecana, Laura Granell, va rebre ahir de mans de la regidora de Medi Ambient, Manuela Egea, el premi com a guanyadora del concurs, que va posar en marxa aquesta Regidoria, amb l’objectiu de conscienciar tots els ciutadans contra els excrements de mascotes als carrers del municipi.
A l’acte d’entrega del premi també van assistir el regidor de Festes, Dimas Vázquez, i la presidenta de la Protectora d’Animals de Sueca (PROANSU), Roser Climent.
Durant el matí del passat diumenge, el parc de l’Estació va acollir la tercera edició del Concurs Caní Solidari, que organitza PROANSU amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.
La Regidoria de Medi Ambient Manuela Egea va triar aqueste context, en el qual es van donar cita una gran quantitat de mascotes acompanyades dels seus amos, per a fer entrega a Laura Granell del seu premi, valorat en 400 euros, i així es  fa publicitat així a  aquesta campanya que té per objectiu conscienciar la ciutadania contra els excrements d’animals en els carrers de la ciutat. “Hem gaudit molt de la celebració d’aqueste concurs caní solidari que han organitzat des de la Protectora d’Animals de Sueca, a la qual volem agrair la  tasca tan important i solidària que estan duent a terme.”, conclou Egea.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada