dilluns, 26 de març del 2012

ELS VEÏNS DE BENIFAIÓ APRENEN L’ART DE RECICLAR EN ECOART

L’objectiu d’Ecoart ha sigut informar sobre les diferents peces dels productes electrònics i quins poden ser reutilitzats, a més d' informar sobre la gestió que es realitza en les plantes de tractament dels diferents residus depositats en ecoparcs.
La campanya, promoguda per la Diputació de València a través del projecte medi ambiental Ecovitrum va tindre una àmplia mostra d’activitats que van mostrar els 18 expositors.
Amb l’activitat 'Et donem quelcom a canvi', la fira Ecoart pretenia traslladar els assistents el valor dels residus intercanviant aparells elèctrics i electrònics per material promocional de la campanya.
En aquesta primera edició de la fira 'Ecoart' a Benifaió, també s’advertia als participants sobre els diferents canals autoritzats per al reciclatge d’aquests aparells, com els ecoparcs, els comerços i l’arreplega de deixalles voluminoses que realitza l’ajuntament.
Tallers de transformació de residus, jocs, pinta cares, escenaris per a actuacions i tallers de reciclatge van ser altres ofertes d’oci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada