divendres, 2 de març del 2012

L´AJUNTAMENT DE SUECA REDACTA UNA ORDENANÇA MUNICIPAL PER A REGULAR LA PUBLICITAT, VENDA I COMSUM INDEGUT D´ALCOHOL I TABAC



La nova ordenança entrarà en vigor als 15 dies de la seua publicació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província, després d’haver sigut aprovada ahir en el ple municipal.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Sanitat, està duent a terme una sèrie d’actuacions entre les quals es troba la redacció d’una nova ordenança que regule la publicitat, venda i consum indegut d’alcohol i tabac, amb l’objectiu fonamental de fixar unes normes mínimes imprescindibles per a regular l’oferta i consum entre els més joves del municipi.
Juntament a estes mesures de caràcter legal, és desig d’este Ajuntament oferir als seus ciutadans i ciutadanes, tant el suport, com tots els recursos necessaris perquè puguen beneficiar-se de les actuacions i intervencions que se centren en la prevenció del consum de drogues, i els problemes que es deriven d'això, així com en la promoció de la salut i qualitat de vida de tota la societat”, ha assenyalat la regidora de Sanitat, Josefa Juan.
La nova ordenança consta de 18 articles entre els quals es contemplen qüestions tan importants com: l’expedició de llicències de venda, les normes per a la publicitat de begudes alcohòliques i tabac, l’actuació dels inspectors o la prohibició d’accés dels menors de 16 anys a determinats establiments, com també el tipus d’infracció i sanció que pot ocasionar l’incompliment de la norma. Aquestes sancions podran oscil·lar, entre els 60 euros d’una infracció lleu, fins als 1.000 euros d’una molt greu.
Una vegada entre en vigor aquesta nova ordenança, es derogarà l’article 69 de l’Ordenança de Policia i Bon Govern respecte a les infraccions referents al consum d’alcohol i tabac, així com altres substàncies tòxiques no legals, amb aprovació definitiva en el BOPV 310, de 31 de desembre de 2002.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada