dimarts, 13 de març del 2012

ELS TALLERS DE PASQUA D´ALZIRA HAN OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ

Els Tallers es duran a terme del 10 al 13 d’abril

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, ha organitzat un any més els Tallers de Pasqua. Per a poder participar d’ells cal arreplegar la cita prèvia d’inscripció i la documentació, en el Centre d’Informació Juvenil, els dies 21, 22 i 23 de març. L’horari del CIJ és de 10 a 14 hores i de 17 a 19:30 hores, excepte els divendres.
Es duran a terme tallers com el de cometa, molins de vent, ous de pasqua, clauer del conillet de pasqua, etc. Com també jocs, entre ells, la corda, la taba o la gymkhana de jocs tradicionals;  també hi haurà temps per a les cançons i danses típiques de pasqua.
Els tallers es realitzaran a la Casa de la Cultura els dies 10, 11, 12 i 13 d’abril. L’entrada serà de 9 a 9:30 hores i finalitzaran a les 13 hores. Van dirigits a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.
Els preus oscil·len entre els 25€ del primer fill/a inscrit/a, als 20 euros del segon fill/a inscrit/a i els 15€, per a inscrits de famílies nombroses. Els xiquets i xiquetes empadronats a Alzira tindran preferència a l’hora de cobrir les places dels tallers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada