dimarts, 13 de març del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA BARRACA D´AIGÜES VIVES DENUNCIEN EL DEPLORABLE ESTAT EN QUÈ ES TROBA EL COL·LEGI PÚBLIC SANTA MARIA D´AIGÜES VIVES.

La responsable socialista en la Barraca, Fina Alba, ha visitat el col·legi públic i ha pogut comprovar les males condicions en què s’impartix l’educació en l’entitat local menor de la Barraca d’Aigües Vives.
Fina Alba considera que les deficiències que existixen en el col·legi són importants i que no es pot permetre que en ple segle XXI els xiquets d’aquesta localitat tinguen unes instal·lacions en eixe estat.
Alba detalla algunes de les deficiències del col·legi com les humitats que estan produïdes per les goteres existents, que ocasionen el destapament de la pintura en les parets, amb el consegüent niu de bacteris que es produïxen per la floridura.
La responsable socialista també denúncia el mal estat dels banys en els quals falten lavabos i les canonades estan al descobert 
La falta d’espai en les estanteries provoca que els materials estiguen amuntonats a les aules i en llocs que no es corresponen per a la seua conservació. Persianes espatlades, plaques elèctriques de calefacció deficients, etc.
Segons Alba les instal·lacions del col·legi poden considerar-se tercermundistes perquè “no és de rebut consentir el deplorable estat en què es troba el centre educatiu”.
Fina Alba va aprofitar la visita al col·legi per a comprometre’s amb l’AMPA del centre a denunciar aquesta situació a l’Ajuntament de l’Entitat Local Menor i sol·licitar-li al Sr. Alcalde, que de forma immediata done solucions a totes les deficiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada