dimarts, 28 de febrer del 2012

L´ESCOLA DE PILOTS KSB SPORT PRESENTA LA SEUA TEMPORADA MOTOCICLISTA 2012 A ALMUSAFES



El subcampió del món, Héctor Faubel, acudirà a la cita

L'escola de l'expilot Kike Bañuls emprén la seua sexta temporada amb 35 pilots en les seues files d'entre 4 i 14 anys.

Divendres que ve dia 2 de març, a les 20 hores, el Centre de Pilotatge KSB Sport celebrarà l'acte de presentació de què serà la seua sisena temporada en l'elit del motociclisme base. La localitat d'Almussafes, que pot convertir-se en la nova seu de l'Escola, rebrà els 35 xiquets per a arrancar un any que s'albira espectacular. La sala d'actes del Centre Cultural serà l'escenari on tant els jóvens pilots, com els seus pares i suports, marcaran l'inici de la temporada 2012.
KSB Sport es va crear fa sis anys de la mà de Kike Bañuls, expilot i entrenador del subcampió del món Héctor Faubel, pilot de l'Aspar Team que acudirà a la cita per a animar els més menuts perquè continuen treballant i lluiten per aconseguir el seu somni.

El subcampió del món, Héctor Faubel, que afronta enguany en la nova categoria Moto 3 com a primer pilot de l'Aspar Team, serà el convidat d'honor a l'acte de presentació de la temporada motociclista 2012 del Centre de Pilotatge KSB Sport. Diferents personalitats del món del motociclisme acudiran a la cita, que presidiran l'alcalde, Albert Girona, el regidor d'Esports, Carles Grancha i el propi director de l'escola Kike Bañuls.

Durant l'acte, els 35 pilots de l'escola – Dos d'ells d'Almussafes -, vestits amb els seus  colors pujaran a l'escenari, on  també es projectaran vídeos de presentació del centre de pilotatge.

KSB Sport s'ha convertit en tot un referent en l'àmbit nacional pel que fa a la base de l'esport del motociclisme, ja que durant dos anys consecutius ha aconseguit que els seus pilots aconseguixen el podi de la Lliga Inter Escoles.

Precisament, l'esmentada competició, inaugurada amb únicament dos equips, KSB Sport i Lorenzo Competició, s'ha consolidat en el calendari anual esportiu i, en l'actualitat, compta amb una dotzena de participants. “El torneig es realitza per equips i en cada prova s'ha demostrat que el valencià està per damunt dels altres. Aquesta temporada no serà menys i amb la seua experiència  els nostres pilots i monitors, tornarem a lluitar per repetir la  victòria en la Lliga Inter Escoles”, explica Bañuls.

A més d'aquesta cita esportiva, molts dels jóvens pilots de KSB Sport participen també al Campionat MotoDes de Minivelocidad, competició anual organitzada per la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i en la qual el passat any 2011, tres pilots de KSB Sport es van proclamar campions en les seues respectives categories.

Actualment a l'Escola de Kike Bañuls entrenen 35 pilots amb edats compreses entre els 4 i els 14 anys i amb un lema gravat amb lletres de foc: “treball + esforç = recompensa”.

Fins a hui, el Centre de Pilotatge ha estat ubicat a les instal·lacions d'Avae a Paterna, i en l'actualitat s'han iniciat conversacions amb l'Ajuntament d'Almussafes sobre la conveniència de traslladar la seua seu a la localitat. Es parla de la possibilitat que les noves infraestructures, anomenades Centre de Tecnificació del pilotatge KSB Sport Almussafes, compten amb una zona asfaltada polivalent per a realitzar exercicis, zona de poca adherència, circuit d'entrenament amb aspersors, oval de terra i zona de trial, tot això il·luminat dins d'unes instal·lacions de 20mil/m2, ubicades en el parc Rural. L'objectiu de l'escola radica que esportistes de tot el món es preparen en aquestes instal·lacions amb la coordinació, el mètode i els plans d'entrenament de KSB Sport per a arribar a convertir-se en un referent mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada