dimarts, 28 de febrer del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALGEMESÍ PRESENTA NOVA WEB INSTITUCIONAL



El nou portal incorpora les convocatòries als plens municipals i les actes de la junta de govern

La nova web municipal, de cost zero, forma part del gestor de continguts facilitat per Diputació de València

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Comunicació, presenta la seua nova pàgina web amb nous apartats i major protagonisme de l’actualitat. El portal pretén donar prioritat a la informació i a l’actualitat de la localitat com també disposar d’un espai més visible i dinàmic on poder trobar les activitats més destacades que es realitzen a la ciutat. La imatge del lloc web oferix major facilitat i accessibilitat per a la recerca de continguts que l’anterior i millor jerarquia i disposició de la informació en els distints apartats.
“La nostra nova pàgina web suposa una nova finestra al món per a donar a conéixer tota l’activitat que es produïx a Algemesí a nivell nacional i internacional, ara més des del nomenament de les Festes de la Mare de Déu de la Salut que té un espai destacat i una presència notòria dins de l’espai municipal”, cita l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont.
D’aquesta manera, s’amplia la informació d’agenda, l’espai dedicat a cartelleria i es facilita l’accés a dades d’interés com les farmàcies de guàrdia, els telèfons d’utilitat o l’accés directe a la reserva de cita mèdica online, a través de bàners perquè siguen més accessibles per als usuaris.
“Un dels reptes que ens plantejàrem des del Departament de Comunicació del Consistori va ser canviar i actualitzar la pàgina web institucional perquè este nou portal disposara d’una àmpla i molt completa oferta informativa i d’actualitat i potenciara l’operativitat online amb els ciutadans alhora que facilités la consulta i recerca de continguts per part dels usuaris” explica el regidor de Comunicació, Enrique Ballester.
El portal incorpora informació d’interés per al visitant com ara la publicació de les convocatòries dels plens, amb un desglossament dels punts del dia i de les actes de les Juntes de Govern.
A més, els usuaris continuaran tenint accés a la informació meteorològica actualitzada de manera més ràpida i dinàmica. Els números d’informació d’interés, serveis al ciutadà, i l’última actualitat marquen les pautes del renovat portal.

La nova pàgina web disposarà de la mateixa direcció www.algemesi.es, i també es podrà accedir a través del domini www.algemesi.net.
El departament de comunicació en col·laboració amb el d’informàtica contínua treballant en el desenrotllament i la implementació de dos nous micro-sites dedicats a la informació generada per la Policia Local d’Algemesí i l’esport de la localitat. Ambdós estaran incloses en el mateix servidor que la pàgina institucional.
El nou projecte també comptarà amb l’aplicació de RSS, perquè els usuaris puguen estar informats a l’instant de les novetats publicades en el portal sobre l’activitat local. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada