dimarts, 28 de febrer del 2012

EL PSOE D´ALZIRA ESTÀ EN CONTRA DE LA PUJADA DE L´IBI DEL 4,20% EN MÉS DE 11.700 VIVENDES I 14.283 LOCALS COMERCIALS, QUE HA IMPOSAT EL PARTIT POPULAR I RAJOY


Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que el passat 30 de desembre de 2011, es publicava el Reial Decret Llei 20/2011 de mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per a la correcció del dèficit públic, en el qual s’obliga als Ajuntaments a executar determinats increments en els impostos locals, particularment en l’IBI (impost sobre béns immobles) per als exercicis 2012 i 2013.
Aguilar explica que en el cas d’Alzira, eixe increment es materialitza en una pujada del 4,20% en 11.775 vivendes i 14.283 locals comercials.
Segons Aguilar aquesta "enorme i inesperada" pujada anunciada pel govern de Rajoy significarà tornar a augmentar l’IBI, (Contribució) que durant els últims anys a Alzira ha patit un augment de més del 225%.
Aguilar considera un frau que "en campanya electoral el Partit Popular anava amb la pancarta de més ocupació i menys impostos, i fins al moment allò que s’ha pogut veure que ni una cosa ni una altra; a penes començar s’han pujat els impostos”.
La dirigent socialista considera que en la situació de crisi que estem patint a Alzira i amb més de 5000 aturats aquesta mesura de la pujada de l’IBI suposarà un increment mitjà per a les butxaques dels ciutadans d´Alzira entre 20 i 60 euros per rebut".
Concretament, ha dit que l’equip de Govern del PP en l’Ajuntament d’Alzira recaptarà enguany 490.000 euros més que en 2011, una vegada aplicades les pujades decretades pel Partit Popular i Rajoy.
Aguilar recorda que el grup socialista ja presentà a l’octubre del 2011, propostes a favor dels més necessitats perquè per mitjà d’acords d’ajudes socials es compensara l’IBI per al 2012, a parats de llarga duració (12 mesos). I ara és el moment de tornar-la a realitzar.
La responsable socialista anuncia que el seu grup presentarà una moció perquè els nostres veïns que estiguen desocupats, els jubilats amb pensions mínimes i els que no cobren cap prestació, l’ajuntament els exoneren de l’augment de l’IBI, (Contribució). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada