diumenge, 2 de desembre del 2012

EL PRÒXIM 21 DE DESEMBRE ALZIRA ACOLLIRÀ LA RUTA DE LA TAPA


Una Ruta que ha promogut l’Ajuntament d’Alzira, en col·laboració amb l’Associació Empresarial d’Alzira, l’Associació Gastronòmica Cultural “El Bullit” i l’empresa Heineken Espanya.

El divendres, 21 de desembre, s’inaugurarà aquesta Ruta que està oberta a tots els hostalers d’Alzira que hi vullguen participar. A partir de les 20 hores fins a l’hora de tancament de cada local, cada divendres, els establiments d’hostaleria que se s'unisquen a aquesta Ruta oferiran, a un preu de 2,5 euros, una tapa elaborada i una Cruzcampo o un refresc.
Tots els mesos s’actualitzarà la llista d’establiments participants i tots aquells  que s'incorporen en els diferents díptics i cartells que es realitzen per a publicitar la Ruta. A més, cada local comptarà amb un element que identifique que forma part de la Ruta perquè els clients el localitzen amb facilitat.
Els establiments hostalers que no estiguen adherits a les dos associacions col·laboradors hauran de pagar 5 euros al mes si volen participar.
A mesura que vaja avançant aquesta Ruta en el temps es realitzaran diferents campanyes de promoció, com els carnets que seran segellats quan es consumisca una d’aquestes tapes i canyes realitzant un sorteig posterior quan s’arribe a una certa quantitat de consumicions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada