dimarts, 21 de febrer del 2012

LA FALLA DE LA BEGA DE CULLERA GUANYADORA DEL “XXV CONCURS DE TEATRE” ORGANITZAT PER JUNTA LOCAL FALLERA

12 comissions falleres han participat en aquesta edició

La Falla de la Bega amb l’obra “Collins em baixe en la pròxima i vosté?, s’ha adjudicat el primer premi en el “XXV Concurs de Teatre” de Junta Local Fallera, que enguany s’ha fusionat al “IX Concurs de Teatre de Comèdia”.
La Bega ha obtingut el premi a la millor direcció que va arreplegar de mans de la Regidora de Cultura, Mª Carmen Tormos, la directora del grup, Davinia Pastor.
En segon lloc, va quedar la Falla del País Valencià, que va posar en escena l’obra “Bultaco 74” i que ha obtingut un trofeu i banderí, mentre que el tercer premi va anar a parar a la comissió Xúquer, que va posar en escena l’obra, “Divorciades, Evangèliques, i Vegetarianes”.
Els premis es van entregar en una gala que va ser presentada i amenitzada pel grup de Teatre Municipal “el Forn de Miguel”. En el transcurs de la gala es van lliurar altres premis, com el de millor escenografia, que ha guanyat la Falla Xúquer.
També es va premiar l’esforç i el treball dels actors i actrius participants. El premi al millor actor de repartiment va ser concedit al faller de la Comissió Passeig Dr. Alemany Marc Sanjuan, per l’obra “Swimming Pool”, mentres que el guardó a la millor actriu de repartiment va ser per a Patricia Fort de la falla Xúquer.
La falla de la Bega també es va adjudicar el premi al millor actor que va ser per a Pau Ibañez, i el de millor actriu va caure en mans de Pilar Crespo, fallera de la comissió País Valencià.
En total, 12 comissions falleres han participat en aquesta edició.
l´Obra guanyadora, Collins em baixe en la pròxima parada i voste?, serà novament representada durant la setmana de Festes Majors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada