divendres, 1 de març del 2013

ELS ALUMNES DE 5 ANYS DEL CEIP ALMASSAF D´ALMUSSAFES CREEN UNA EXPOSICIÓ SOBRE JOAN MIRÓ
 Dijous, el col·legi públic d'infantil i primària Almassaf ha inaugurat l'exposició sobre el pintor Joan Miró. Les tres classes d'educació infantil del centre, integrades per un total de 75 xiquets de 5 anys d'edat, han treballat durant setmanes per a presentar un treball artístic que es podrà visitar fins el pròxim dia 5 de març en el hall i en el corredor d'infantil.
Al voltant de mig centenar de pares i mares dels alumnes de 5 anys del CEIP Almassaf de la localitat d'Almussafes s'han donat cita este mateix matí en el col·legi per a assistir a l'acte inaugural de l'exposició pictòrica que els seus propis fills han realitzat durant dos mesos. “Encetàrem el projecte durant el primer trimestre del present curs educatiu i finalment hui hem pogut compartit amb tots els xiquets participants el resultat d’una tasca que ens ha resultat vertaderament apasionant”, han comentat les professores de les tres classes d’infanfil.
Els xiquets, que han compartit l’interés per descobrir a este consagrat pintor, escultor, gravador i ceramista català junt amb les seues tres professores d'infantil, han creat un total de nou quadros conjunts de gran qualitat artística, que ja presidixen el corredor d'infantil del centre.
Així mateix, els 75 alumnes de les tres classes – que s'identifiquen com de Gatets, Tortugues i Conillets – també han elaborat un treball d'investigació sobre la vida i l'obra d'este artista, considerat com un dels màxims representants del surrealisme, i han utilitzat els seus quaderns de dibuix per a deixar impresa part de la seua gran obra artística.
L'alcalde, Albert Girona, la regidora d'Educació, Elia Alepuz i la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell, han compartit junt amb el director, Miguel Calabuig, la jornada inaugural.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada