dimarts, 21 de febrer del 2012

“TOT EL PODER A LES EMPRESES”

La reforma laboral lleva tot el valor als convenis col·lectius en pro dels convenis d’empresa
El PSOE d’Alzira considera que la reforma laboral que ha aprovat El Govern del Partit Popular suposa "retrocedir 40 anys en els drets que tenien els treballadors d’este país".
La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que els treballadors estan "molt preocupats" per aquesta reforma laboral aprovada pel Govern del Partit Popular, que dóna "tot el poder a les empreses", que tindran "la capacitat de despedir de forma molt barata".
Isabel Aguilar

Aguilar ha alertat del "risc"  que els nous contractes d’un any que s’establixen "faran que es tire al carrer a treballadors que porten molt de temps i estan ben formats, per a incloure a altres, segurament jóvens" que seran "més que treballadors, esclaus".
La dirigent socialista ha advertit de que la reforma laboral lleva tot el valor als convenis col·lectius en pro dels convenis d’empresa, per la qual cosa ha anunciat que la normativa influirà més negativament en la relació dels treballadors amb les empreses.
Segons la socialista, la reforma laboral aprovada sense consens amb els sindicats suposa “retrocedir quaranta anys en els drets que tenien els treballadors espanyols”.
Aguilar ha criticat que aquesta Reforma és una "autèntica desregularització" del mercat de treball que es traduiria, en una victòria dels "forts" enfront dels dèbils. La reforma laboral és un model de competitivitat basat en "menys salaris" en compte d'en la recerca de majors guanys de productivitat.
La responsable socialista anuncia que el seu grup  presentarà una moció perquè se sol·licite al Govern del Partit Popular la retirada del text perquè ataca" drets i fomenta l’acomiadament".
Segons Aguilar la política del Partit Popular és "MENYS DRETS" per als treballadors i "MÉS PODER" per als empresaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada