dimarts, 21 de febrer del 2012

ELS VEÏNS D´ALMUSSAFES TINDRAN DESCOMPTES DEL 15% I DEL 10% EN EL GRUP BALNEARIS DE MUNTANYA




El grup integra els balnearis de Chulilla, Cofrentes, Montanejos, Benasal i Banys de Montemayor

L'Ajuntament d'Almussafes ha firmat un conveni de col·laboració amb el Grup de Balnearis de Muntanya, empresa que gestiona els Balnearis de Chulilla, Cofrentes, Montanejos, Benassal i Baños de Montemayor, pel que s'establixen una sèrie de condicions especials per als veïns i veïnes d'Almussafes que, a partir d'ara, accedisquen a la utilització dels serveis termals que oferixen les esmentades instal·lacions terapèutiques.
A través d'aquest conveni, els professionals dels cinc centres de termalisme esmentats es comprometen a prestar els seus serveis d'informació, assessorament i tractaments, amb la finalitat de promoure la salut i el benestar dels veïns de la localitat.
Al gener del 2009, el consistori d'Almussafes va formalitzar un conveni de les mateixes característiques amb el Balneari de Chulilla, document que s'ha ampliat ara a quatre balnearis més del mateix grup. L'alcalde, Albert Girona, i el director general del Grup, Xavier Marí Cerezo, han firmat l'acord de col·laboració pel qual tant els ciutadans d'Almussafes, com els treballadors de l'ajuntament, col·laboradors o voluntaris es beneficiaran d'una rebaixa del 15 % sobre la tarifa oficial del centre termal en estades superiors a quatre nits i en els programes de tractament que s'hi realitzen. Així mateix, per a les estades de menor duració, el balneari aplicarà un descompte del 10%, reducció que també es mantindrà en l'ús del restaurant i de la resta dels serveis del balneari sense necessitat d'estar allotjats a l'hotel.
L'acord, que es prorrogarà anualment de manera automàtica, també incorpora la possibilitat de creació d'un programa municipal de Termalisme, a més del compromís per part del grup de balnearis d'oferir al consistori d'Almussafes tres viatges de cap de setmana gratuïts que el consistori podrà sortejar en gales benèfiques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada