dijous, 16 de febrer del 2012

BENIFAIÓ INICIA LES SEUES JORNADES INFORMATIVES PER A PARES SOBRE LA PREVENCIÓ EN LA DROGODEPENDÈNCIA

L’Ajuntament de Benifaió, juntament amb la Unitat de Prevenció Comunitària de la Mancomunitat de la Ribera Alta (UPC), ha posat en marxa un servei que done resposta i adopte les mesures adequades per a la prevenció de les drogodependències,


El passat dimecres va tindre lloc la primera de les cinc jornades que s’han organitzat amb l’objectiu de promocionar una cultura saludable i una millora del benestar social en la família, en l’escola i en el poble en general.
Jornada prevenció de drogodependències
Més de trenta pares van omplir la sala habilitada per a aquesta primera jornada inaugural. El psicòleg Angel Vallés va impartir una primera sessió que es va configurar com una primera presa de contacte establint els passos que s’han de seguir en una línia educativa que continuarà en les pròximes sessions previstes per als dies 21 de març, 18 d’abril, 16 de maig i 13 de juny. Totes les jornades tindran lloc al Centre Cultural de 15:15h a 17:00 h.

Des de les regidories de Servicis Socials i Educació amb la col·laboració de les AMPA'S del municipi han fet arribar a tots els pares i mares dels alumnes de 5é i 6é d’educació primària i d’ESO i Batxillerat una carta informativa on se’ls invitava a participar en les sessions formatives que s’han programat.
Tots aquells pares que estiguen interessats a assistir a les pròximes sessions encara poden formalitzar la seua inscripció a través del formulari adjunt a la notificació que se’ls ha enviat entregant-ho en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Benifaió o bé a través del correu electrònic de serveis socials: serveis.socials@benifaio.es

En estes jornades es parla sobre temes concrets com la importància que en la família hi haja un diàleg permanent, una àmpla comunicació entre pares i fills que permeta disminuir les tensions familiars i identificar situacions de risc no sols de consum de drogues, sinó també d’altres trastorns com l’ansietat, la depressió, l’anorèxia, etc.
Tots els pares assistents rebran de forma gratuïta el llibre “APRENDRE A COMUNICAR. Programa d’Intervenció Familiar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada