divendres, 17 de febrer del 2012

EL RC ALZIRA REP A L´AKRA D´ALACANT


Amb l’equip més assaonat, i jugant a casa, el RC Alzira té possibilitats de véncer.

El RC Alzira, rep a l’Akra d’Alacant en el partit corresponent a la 12a jornada de lliga. La trobada serà a les 17 h del dissabte en el Poliesportiu Jorge Martínez Aspar.
L’Alzira no podrà comptar amb el jove d’Alginet, Ximo Fraile, que es recupera de la luxació de muscle que va patir en l’últim partit davant del Dénia.
L’equip alacantí que s'augurava a ocupar places més altes en la classificació, però no esta passant per bons moments i en les últimes jornades, ha encadenat diverses derrotes consecutives que li han fet caure fins a la sèptima posició, sumant 18 punts.
L’Alzira és huité amb 12 punts, per la qual cosa d’aconseguir la victòria davant de l’Akra, podria sumar 16 punts i així situar-se tan sols a 2 dels alacantins.
El tècnic del R C Alzira, Tomás Pardo, confia a aconseguir la victòria aprofitant el mal moment dels visitants, i ha manifestat que ja, en el partit d’anada, es va poder fer més per aconseguir la victòria, però en aquella trobada, es va pecar tal vegada d’inexperiència i no es va saber guanyar. Segons ha declarat Tomas: “Ara, amb l’equip més assaonat, i jugant a casa, tenim possibilitats reals de véncer”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada