dissabte, 7 de gener del 2012

Un desembre molt músical a l’Ateneu de Cullera

Durant el mes de desembre l'Ateneu Musical de Cullera ha realitzat nombroses activitats. Amb el començament del cicle de concerts d'hivern la Jove Orquestra Simfónica de la societat, dirigida per Pascual Martínez Martínez,  ens va oferir el dia 4 de desembre un programa variat i de qualitat des de  la primera part  amb "La primavera "de A. Vivaldi, que comptà amb violí solista Marina García Narbona  i el concert núm. 1 en Fa menor del CM Von Webe, Clarinet solista Bernat Alcalá Tello, per la seua part, l'expresidenta Concha Tello,ens van oferir Dos Pasquale ( Obertura ) i Spartacus. Al finalitzar, i per a sorpresa del públic, ambdues interpretaren una adaptació per a orquestra del cèlebre Pasosoble Ateneu.

També i dins del  cicle d'hivern, la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical dirigida per Vicente Soler llevant va oferir un concert el dia 18 de desembre, amb obres com  Oberón(Obertura ) de Carl M.Von Weber, Danses Espanyoles d'Enrique Magraners i Esbossos del Caucas de I.Ivanov, i durant la segona part Obertura solemne 1812 de TchaiKovsky , i Cantant al Nadal, adaptació  de Fernando Bonet.  Per a sorpresa dels assistents va debutar l'Agrupació Coral de l'Ateneu, dirigida per Angel Rabasa Melía, que van interpretar quatre nadalenques, i posteriorment la Banda Simfónica  ens va delectar amb la Marxa Radetsky.

A més, i com a final de la primera avaluació, van tindre lloc les Audicions de l'Escola
El dilluns 19 de desembre l'audició d'aules de Piano, Violí, Viola i Violoncel amb els intèrprets Judith Martínez Gómez, Alexander Aragó Paler,Alba Moscardó Prieto.
De l'Aula de Piano, Claudio Romero Gräter,Ursula Flores Sánchez, Carlos Ruiz Figueres i Elena Figueres Sancho van interpertar diverses peces com Nadala Fum, fum, fum popular i Musette de Bach.
El dimarts 20 de desembre va ser l'hora de la flauta travessera, trombe, tuba i bombardí i
trompeta, amb Marta Andrés Costa i Ana Belenguer Sapiña, Mireia Soldevila Adam i Manuel Ferrer García, i Monica Todosantos Tur i Astgick Sedrakyan, Ursula Flores Sánchez entre d'altres. 

I , finalment, el dijous 22 de desembre l'Audició General en què van participar Jardí Musical, l'Aula de Clarinet i l'Aula de Saxo, i per a finalitzar l'audició va actuar la Banda Infantil de la Societat. Tot amb un gran èxit de públic i que l'entitat aprofità per desitjar un venturós i musical any nou a tots els assitenst i simpatisants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada