dimecres, 11 de gener del 2012

Breus


Cullera serà la població de la Ribera on més apujarà la taxa de l’IBI amb un 10%, Alzira i L'Alcudia es troben en el segon tram amb una pujada del 6% , Carcaixent augmentarà un 4%, mentre que Sueca estarà excempta de la pujada.

Així afectaran les mesures adoptades pel Govern de Mariano Rajoy que va aprovar en l’últim Consell de Ministres pel que fa a l’increment de l’Impost de Béns Immobles que recapten els ajuntaments.

El 85% dels municipis valencians es veuran afectats per aquesta mesura que suposarà un increment en el rebut de l’IBI entre el 4% i el 10%, màxim que s’aplicarà a ciutats com València, Gandia i Cullera que no havia revisat el valor cadastral  des de 1995. Tanmateix aquelles poblacions que varen revisar els valors de les vivendes entre 2005 i 2007, en ple boom urbanístic, es troben excempts de la pujada, aquest és el cas de Sueca a la Ribera.



Bloc Compromís de Carcaixent reitera la proposta de crear borses de treball a l’ajuntament.
El grup municipal Bloc-Compromís demana a l’equip de govern (PP-PSD) la creació de borses de treball per a cobrir les vacants en els llocs que depenen de l’Ajuntament. És una petició que s’ha fet en reiterades ocasions per part dels regidors, i a la que l’equip de govern s’ha negat.
Segons el portaveu de Bloc-Compromís, Paco Salom: “No ens cansem d’exigir transparència en les contractacions, i la millor manera d’aconseguir-ho seria fent ús de borses de treball municipals. Si volem que els ciutadans confien en les institucions, és necessari acabar amb la discrecionalitat de les contractacions que venen fent-se en els últims anys. Qualsevol persona de Carcaixent ha d’estar segura que tots tenen les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a llocs de treball públics, els sous dels quals són a càrrec dels impostos de tots els habitants de la ciutat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada