dijous, 8 de setembre del 2011

L'Escola d'Adults de Cullera obri la matrícula per al nou curs amb unes previsions superiors a 2010

L'1 de setembre comença el nou curs escolar a l'Escola d'Adults de Cullera. Durant la primera setmana  es durà a terme la convocatòria extraordinària de setembre per a aquells alumnes de graduat en Educació Secundària que no hagen obtingut el títol de GES a la convocatòria de juny i tot seguit començarà la matrícula per al nou curs 2011-2012.

Segons la direcció del Centre el curs passat 19 persones van obtindre el Graduat en Educació Secundària , a l'espera d'aquells que aproven la convocatòria de setembre, cosa que suposa un 70% d'aprovats. Per altra banda respecte als altres estudis impartits al Centre , el 90% d'alumnes que es presentaren a les proves lliures d'Accés a la Universitat aprovaren aquest examen i enguany prosseguiran els seus estudis en diferents universitats i cicles de grau superior. També en els proves de valencià de la JQCV més d'un 60% han obtingut els títols de valencià en els diferents graus Elemental, Mitjà i Superior. A banda dels grups d’estrangers i anglés que han mantingut una assitència al voltant del 80% i que ahn ontingut el ceritificat acreditatiu d’aquests estudis.

“Aquestes dades demostren i afermen la tasca que du a terme aquest servei municipal en la integració, reinserció i desenvolupament personal dels veïns i veïnes de Cullera majors de 18 anys que decideixen reprendre i actualitzar els seus coneixements. Una tasca responsable,seriosa i necessària. Prova d'això són els ja més de 30 anys en què l'Escola d'Adults ofereix els seus serveis al poble”, ha assenyalat el director del Centre.

També ha afegit que “enguany s'espera una major demanda ja que a pesar que la matrícula oficial del Centres de Formació de Persones Adultes comença al setembre, ja durant tot el mes de juny hi ha hagut una constant demanda de persones que han passat pel Centre i que volien matricular-se per al proper curs, a causa del temor de quedar-se sense plaça, com ja ha ocorregut en els darrers anys i sobretot l'any passat on les retallades en les ajudes econòmiques per part de la Conselleria d'Educació van fer que s'hi produira una disminució en les hores lectives de part dels professors i per tant en la disminució de grups”.

“Enguany esperem que tot seguisca igual ja que no tenim notícies que Conselleria augmente el pressupost destinat a les Escoles d'Adults i esperem que no hi haja més retallades ja que això suposaria que el servei educatiu seria totalment insuficient a la demanada de la població. Cal recordar que l'any passat més de 200 persones no van poder accedir als ensenyaments del Centre.” Ha assenyalat la direcció.

L'horari de matrícula serà de 16'30h a 20'30h a la secretaria del Centre, carrer València, 37, de dilluns a divendres i la inscripció es farà estrictament per ordre d'arribada per a tots els grups. Només als grups de Graduat en Educació Secundària hi ha places reservades per als alumnes de l'any anterior que no han superat totes les assignatures o no han acabat els seus estudis.

Per a més informació podeu visitar la web de l'escola : http://fpacullera.blogspot.com/

O seguir les notícies al facebook de l'associació d'Alumnes: http://www.facebook.com/associaciodalumnes.fpacullera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada