dilluns, 15 d’agost del 2011

SETMANA ESPORTIVA DE CULLERA


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cullera, ha programat, un estiu més, la tradicional Setmana Esportiva.

Durant la primera quinzena d’agost, es diputaran competicions de diferents modalitats esportives, en les quals participen tots els clubs de la ciutat. Així mateix, la delegació municipal, ha organitzat altres proves com la popular travessia nadant “Memorial Ximo Soldevila”, el pròxim 7 d’agost, i la carrera “Matutina”, en la platja de Sant Antoni, que se celebrarà el dissabte 13 d’agost.
Els actes previs a la Setmana Esportiva, s’iniciaran el dissabte 30 de juliol, amb la pujada de la torxa des del Pavelló Cobert fins al castell. En aquest carrera participen les entitats esportives, les agrupacions locals, i afeccionats a l’esport que durant un recorregut d’aproximadament 6 quilòmetres s’intercanvien la torxa fins a arribar a la meta.
En l’edició passada van participar un centenar d’esportistes de Cullera que acudeixen sempre a aquest cita estiuenca amb l’esport.
L’ajuntament de Cullera enguany té l’honor d’homenatjar a l’exmotociclista local, Vicente
Pérez Manzanares. El corredor de motos va ser subcampió d’Espanya en 1983, en 80cc, i durant 8
anys, s’ha dedicat a l’esport del motociclisme, obtenint molt bons resultats i les millors posicions. En la vuitena edició, Vicente Perez va tenir l’honor d’encendre el pebeter, situat al Castell, i que indica que dóna començament la Setmana Esportiva de 2011. L’organització va obsequiar els participants amb una samarreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada