Enguany se celebra la VI edició del
Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de la Ribera. Esta
iniciativa durà a l’Alcúdia els millors cuiners de la nostra
terra i segur delectarà els paladars més exigents.
El
dilluns 14 ha estat el dia elegit per a dur a terme el que va
convertint-se en tota una tradició, a les 9 del matí Salones Siglo
XXI obrirà la seua cuina per a donar inici al concurs.
Són
quinze els restaurants que participaran en esta edició. Alguns ja
tenen experiència en este esdeveniment, com són Casa Granero de
Serra, Hotel Les Rotes de Dénia, Juan Veintitrés de Benifaió, La
Visteta de Barx, Llopis Gastrobar i Miguel de l’ Alcúdia i Nazaret
de la platja de Puçol; mentre altres es presenten per primera
vegada, és el cas de Casa Cesáreo de València, Cultura Café de l’
Alcúdia, Chaparral de Serra, Chef Amadeo de la platja de Gandia,
Restaurant Emi d’ Orxeta i Sala Braham de Riola. Gambrinus, de
Siete Aguas, torna al concurs després de dues edicions d’absència.
Pel
que fa al jurat del concurs estarà format per Juan Carlos Galbis,
com a president, i pels corresponents vocals, Enrique Machí, del
Restaurant San Bernat de Carlet i guanyador 2012, Fausto Clemente de
Grupo Rex, Richart Briz de Carnisseries Orce, Gustavo Cardona,
director general de Gastraval (Gastronomia tradicional Valenciana),
Emili Piera escriptor i crític gastronòmic, Josep Millo regidor de
Cultura, Manuel Boix artista alcudienc amb reconeixement
internacional en el camp de la pintura, l’escultura i la
il·lustració, Teresa Martorell presidenta de l’Associació de
Dones de l’ Alcúdia i Elena Giner presidenta de les Tyrius de
l’Alcúdia.
A
continuació, a les 14.30 hores, tindrà lloc el dinar de degustació,
en el transcurs del qual es lliuraran els premis del concurs que són
els següents: el guanyador del concurs de putxero obtindrà 1.000
euros, el segon 500 i el tercer 300. Respecte el postre de kaki, es
repartiran premis de 800, 400 i 200 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada