dijous, 7 de juny del 2012

ALZIRA CELEBRA DEL 30 DE JUNY AL 7 DE JULIOL EL XXIV ENCONTRE DE TEATRE A L’ESTIU.


Esta vesprada ixen a la venda el bons per als diferents espectacles

Alzira acollirà, del 30 de juny al 7 de juliol, el XXIV Encontre de Teatre a l’Estiu. Una cita consolidada que cada estiu collita grans èxits de públic.
La programació d’enguany donarà inici el dissabte, 30 de juny, a la vesprada-nit en la Plaça Major, amb l’espectacle L’Ambuclown U.R.I- (Unitat de Rialles Intentivas) d’EngrataTeatre.

Continuarà el dimecres 4 de juliol, en la Casa de la Cultura, a les 22:30 hores. Francachela Teatre presentarà “Menú Degustoacción”. L’entrada és de 5 euros, amb el bo de 4 euros.
El dijous, 5 de juliol, en el Gran Teatre, a les 22:30 hores, Pez en raya presenta “El Cervell”, amb Cristina Medina i Joan Estrader. L’entrada és de 8 euros. Dins de les Nits Golfes, a la matinada i amb entrada lliure, en el Claustre de la Casa de la Cultura, actuarà Mag Dexter amb “Dexternillante”.
El divendres, 6 de juliol, a les 22:30 hores, en el Gran Teatre, Anthony Blake presenta el seu espectacle “Blake”. L’entrada és de 10 euros. En les Nits Golfes, en el Claustre de la Casa de la Cultura de bon matí, La Ogra que todo lo logra presenta “No eres grossa, eres ampla de malucs”.
El dissabte, 7 de juliol, a les 22:30 hores, en el Gran Teatre, Albena Teatre presenta “Besos”. L’entrada és a 10 euros. En les Nits Golfes, en el Claustre de la Casa de la Cultura de bon matí, María Juan (Mariues) presenta “Mariua El Musical”.
El bo per als tres espectacles previstos en el Gran Teatre és a 25 euros. Ix hui mateix a la venda, esta vesprada a les 19:30 hores, en la taquilla del Gran Teatre. L’horari és dimarts i dijous, de 19:30 a 21 hores. També es pot comprar en www.servicam.com les 24 hores o cridant al telèfon 965 117 117, de 8 a 23 hores.

La venda de les entrades per als espectacles de forma individual es pot comprar, a partir del 21 de juny, també a la taquilla del Gran Teatre (dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores) i a  servicam. També es poden adquirir el mateix dia de cada espectacle , hora i mitja abans de l’acte, tant en el Gran Teatre com en la Casa de la Cultura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada