dijous, 5 de setembre del 2013

EL PINTOR CONRADO MESEGUER ANOMENAT FILL PREDILECTE DE SUECA


L’acte de nomenament tindrà lloc el pròxim 12 de setembre, a partir de les 20 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament.

 L’Ajuntament de Sueca ha decidit anomenar Fill Predilecte del municipi al pintor Conrado Meseguer, després de l’acord aconseguit en sessió plenària el passat mes de maig.
Amb este importantíssim gest, el consistori vol reconéixer públicament la valuosa trajectòria professional i personal de l’artista suecà, qui sempre ha declarat l’amor que li unix a la seua terra i les seues tradicions, tal com es reflectix en la seua pintura. És important, a més, que este tipus d’homenatges es realitzen en vida de l’homenatjat”, ha afirmat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Conrado és un model per als ciutadans del seu poble, i és per això que mereix ser distingit amb este títol. La seua obra artística, el seu amor per la seua terra i les seues gents, i la seua faceta solidària, com ara el treball que realitza desinteressadament en favor dels discapacitats psíquics i físics, li fan digne de qualsevol tipus de reconeixements i, en este cas, la ciutat que li va veure nàixer no podia ser menys”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada