dijous, 5 de setembre del 2013

MÉS DE 100 PROFESSIONALS VETLARAN PER LA SEGURETAT EN LES FESTES D’ALGEMESÍ DURANT EL CAP DE SETMANA


Policia Nacional, Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja col·laboraran per a vetlar per la seguretat durant la celebració de les festes

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha organitzat un dispositiu per a garantir la seguretat en els distints actes que es duran a terme dins de les celebracions dels Festes de la Mare de Deú de la Salut, així com per a programar vies d’evacuació i dispositius d’emergència.
Més de 100 professionals, entre Policia Nacional, Policia Local, Creu Roja i més de 20 voluntaris de Protecció Civil treballaran de forma coordinada en tots els actes previstos a Algemesí. Creu Roja també estarà present amb un dispositiu de 3 ambulàncies i dos equips personals.

Per a això, durant eixos dies, s’incrementaran els dispositius de seguretat en tota la població i més tenint en compte que les festes han despertat un gran interés d’un gran nombre de Mitjans de comunicació i s’espera un gran afluència de visitants, sobretot duarnte la Processoneta del Matí que se celebrarà el 8 de setembre a partir de les 10.00 hores.
Per a concretar les actuacions i els dispositius a seguir els responsables de cada un dels cossos de seguretat estan mantenint reunions periòdiques en què es va acordar la creació d’un centre de coordinació, en el que estaran presents tots els cossos que intervenen tant en seguretat com en sanitat. Pel que fa al centre de coordinació habilitat per als dies festius estarà ubicat en l’edifici consistorial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada