dilluns, 1 de juliol del 2013

80 JOVES ESPORTISTES D´ALMUSSAFES, GUARDONATS EN LA V GALA JOVE DE L´ESPORT



 El passat divendres, dia 28 de juny, la sala d'actes del Centre Cultural d'Almussafes va acollir la quinta edició de la Gala Jove de l'Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d'Esports. Durant l'acte públic, presidit per l'alcalde, Albert Girona, i el regidor d'Esports, Carles Grancha, s'ha reconegut oficialment a un total de 80 jóvens esportistes de la localitat menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada. Esta quinta convocatòria ha congregat a centenars d'assistents, que han pogut viure en primera persona la gala homenatge a les jóvens promeses de l'esport de la localitat.

L'acte esportiu va estar amenitzat per diferents exhibicions esportives, en les que van participar les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes, el grup de Dansa Moderna del pavelló Poliesportiu, així com del grup de fitness de competició del Club de Fitness Studio Navarrete de València, campioó d'Espanya i subcampió d'Europa.
No obstant això, els verdaders protagonistes de la gala van ser els jóvens esportistes de la localitat que van tancar la temporada amb grans resultats i nombrosos podis. Els 80 homenatjats van rebre els corresponents diplomes i detalls commemoratius de la mà del president de la corporació i del regidor d'Esports, a més de pel propi president de cada un dels clubs representats.
Els primers a pujar a l'escenari van ser els jóvens esportistes representants dels clubs locals. Enya Sospedra, Claudia Nicola, Mireia Simón, Lluna Magraner, Sandra Rico, Elena Grau, María Garrido, Sandra Vayá, Ainhoa Vila, Maria Di Girolamo, Yaiza González, Beatriz Baldoví, Clara Martínez, Claudia Beltrán, Isabel Tercer, Janire Nicolás, Lluïa Gil i Valentina Servera han representat amb honors la gimnàstica rítmica. Els catorze jugadors de l'equip Querubí i els 16 de l'Aleví B de l'Almussafes Club de Futbol també van rebre el corresponent homenatge públic per part del Consell Municipal.

Els tenistes benjamins Raquel Gil, Aitana Vila i Manuel Belda i els cadets Oscar Quilis i María Rovira han deixat ben alt el llistó del Club de Tennis, igual que els tretze jugadors i jugadores de l'equip benjamí mixot del Club de Basquet Almussafes i els campions de l'autonòmic d'Escala i Corda i subcampions de galotxa del Club de Pilota Valenciana, Victor Rodríguez, Moisés Giner i Antonio Sánchez. Els arquers alevins María Gómez, Ferrán Rodrigo i Raúl Miralles i els benjamins Santi Rovira i Edgar Ferris han omplit d'èxits al Club de Tir amb Arc d'Almussafes.
Amb posterioritat, van rebre el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d'Almussafes que militen en clubs forans. De fet, s'han convertit en protagonistes els pescadors Isaac Gutiérrez i Raul Gutiérrez, les gimnastes Ruth Rodríguez i Teresa Garulo, el corredor primer classificat en el Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana en categoria Moto 4, Aaron Polanco, i el consagrat pilotari Lluís de la Vega. Tots ells van tancar el quadro d'honor de la gala, amb la que s'ha clausurat el programa d'activitats del Mes de l'Esport d'Almussafes d'enguany 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada