dilluns, 1 de juliol del 2013

SANTA CECÍLIA DE CULLERA TANCA EL CURS ESCOLAR AMB DIFERENTS ACTUACIONS I ENTREGA D’ORLES ALS ALUMNES



 El Centre Professional de la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera va tacar el curs escolar amb diferents audicions i el lliurament d'orles als alumnes que han superat les Ensenyances Elementals i les Professionals.
L'orquestra infantil de la societat pujà en primer lloc a l'escenari i tocà "Amor que tens ma vida", cançó anònima del renaixement francés. Tot seguit interpretà "Marxa en sol major de Bach, i "Dança Xinesa (ballet el trenacanous) de Tchaikovsky, i per acabar va fer sonar "O Fortuna¡¡¡ "
(Carmina Burana) d'Orff. L'agruació va ser dirigida per Aida Garcia.
Ja en la segona part, el President de la Societat Francisco Rico, el Vicepresident Nardo Chofre i el Director del Centre, Juan José Ortiz van donar els diplomes als següents alumnes del nivell de l'elemental, Maria Acevedo, Vicente Angel Osa, Pau Borja Roca, Aida Bou Bou, Andrea Cantos Martínez, Alejandro Colom Sapiña, Enric Falcó Escriva, Joan Fenollar Pérez, Marc Manuel Sanjuan, Carlos Montagud Martínez, Isidro NavarreteAlbero, Júlia Ortiz Iborra, Carla Osa Romero, Aida Piqueras Osa, Joan Pla Cebolla, Victor Pla Cebolla, Sara Quiles Manzano, Magda Sancasto Jiménez, Joel Tarrazona Reverte, Eduardo Toledo Beltran i Empar Vallet Vallet.
Així mateix, també van rebre el diploma relatiu a les Ensenynances Professionals els joves, Celia González, JoséMoreno Fernandez, Nerea Tarrazona Reverte i Osel Trenado Martín.
La Banda Infantil dirigida pel seu titular Juanjo Ortiz va clausurar l'acte interpretant diverses adaptacions de bandes sonores com ara "La Perla Negra", "Titanic" i "Shrek", i va acabar amb el tema "El espectáculo debe continuar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada