divendres, 3 de maig del 2013

ELS ESTUDIANTS D’ALZIRA PODRAN UTILITZAR LA BIBLIOTECA DE LA UCV A PARTIR DEL PRÒXIM 6 DE MAIG


Per a accedir farà falta un carnet que s’expedirà en la Biblioteca Municipal i en el departament d’Educació

Els estudiants d’Alzira podran estudiar, ara que s’acosten els exàmens finals, en la Biblioteca de la seu Alzira- Mare de Déu del Lluch que la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir té en la localitat. A partir del dilluns, 6 de maig, les portes de la biblioteca de la Universitat estaran obertes per a tot aquell estudiant que ho necessite. Si bé, per a poder accedir a la mateixa es necessita un carnet, que s’expedirà en la Biblioteca Municipal d’Alzira i en el departament d’Educació, carrer Rambla s/n. El carnet és gratuït, si bé és necessari portar el DNI i un certificat dels estudis que s’estiguen cursant per a poder expedir-ho.
El període d’obertura de la Biblioteca de la UCV és del 6 de maig al 15 de juliol. L’horari és de dilluns a divendres de 8 a 12:30 hores i de 15:30 a 20 hores. Si bé, durant el mes de juny l’obertura és de 24 hores.
Per la seua banda, des de la regidoria de Cultura, com ve sent habitual, s’ha habilitat l’ús d’una aula, en la segona planta de la Casa de la Cultura, també destinada als estudiants, del 15 de maig al 30 de juny. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 21:30 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada