divendres, 24 de maig del 2013

EL DELEGAT DEL CONSELL REVISA AMB L’ALCALDE D’ALGEMESÍ EL DEUTE PENDENT AMB EL MUNICIPI


 El Delegat del Consell, Rafael Soler i l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, han mantingut una reunió de treball en el despatx de l’alcaldia per a tractar els diferents temes, propostes i iniciatives amb les quals compta el municipi d’Algemesí i en els que el Consell ha de donar el seu aval o bé ha d’agilitzar els tràmits per a portar-los a cap.
Així també el Delegat del Consell ha revisat amb el primer edil els pagaments i deute pendent amb què compta el municipi i que són dependents de la Generalitat a través de les seues diferents conselleries i organismes del Consell a fi de centralitzar i traslladar la mateixa als departaments oportuns.
L’alcade d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, ha valorat positivament esta reunió amb el Delegat del Consell ja que es tracta de centralitzar les necessitats, objectius i propostes que té el nostre municipi junt amb la resta de localitats de la nostra província i que depenen del Consell.
Per la seua banda el Delegat del Consell ha explicat que esta visita s’emmarca dins de les rondes que el Delegat del Consell realitza habitualment a la província de València amb l’objectiu de conéixer la situació real dels ajuntaments de cara al Consell i especialment les noves propostes i objectius dels consistoris per als pròxims anys. “D’esta manera, l’administració autonòmica disposa d’una major informació, més pròxima i real per a poder planificar i executar els seus objectius de cara als pròxims anys” explica Soler.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada