divendres, 3 de maig del 2013

178 MODELS I 27 COMERÇOS VAN PARTICIPAR EN LA II EDICIÓ DE LA PASSAREL·LA DE MODA I COMERÇ DE SUECA



 Les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sueca tornen a organitzar este esdeveniment, amb la col·laboració d’Arrima’t, amb l’objectiu de promocionar les compres en el municipi i revitalitzar este sector

178 models van desfilar en esta edició, en la qual van participar 27 comerços de Sueca i El Perelló.
La II Passarel·la de Moda i Comerç de Sueca, va congregar a més de 2.000 espectadors. 178 models, de Sueca i d’altres poblacions veïnes, inclús de València, van desfilar per la passarel·la per a mostrar tot tipus de productes i complements que es poden adquirir en els 28 comerços participants de Sueca i el Perelló. “Estic molt contenta per l’èxit obtingut. La finalitat d’este esdeveniment és que s’incrementen les vendes en el municipi i pareix que, a poc a poc, s’està aconseguint”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea.
Al finalitzar l’acte, presentat en esta ocasió pel periodista suecà, Eugeni Alemany, la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea, va entregar els tres premis patrocinats per les empreses col·laboradores de l’esdeveniment. Solán de Cabras va concedir un premi de 200 euros a la model més popular en les xarxes socials, que va ser Shaira Blázquez, qui va obtindre 298 vots en Facebook; Sueca Parc va atorgar un premi de 200 euros a la millor model revelació, Nuria Merino; i la discoteca Go! va atorgar un premi de 100 euros, i un passe vip per a la discoteca durant tot l’any, al millor model desenfadat que va ser Jonathan Bertomeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada