“Arran de celebrar este aniversari,
hem cregut convenient recolzar i potenciar la venda dels productes
que oferix el Mercat Municipal. Al mateix temps, inaugurarem una
cuina en què es promocionaran alguns dels nostres restaurants amb la
finalitat també de recuperar la nostra cuina tradicional”, ha
explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “La idea de celebrar
este aniversari va sorgir perquè considerem que es tractava d’una
oportunitat molt bona per a potenciar el Mercat Municipal. Entre els
actes programats, podrem contemplar fotografies antigues d’estos 60
anys d’història, farem sortejos entre els clients... i acabarem la
setmana amb una degustació, com la que fem en el mes de setembre,
perquè tot el municipi celebre amb nosaltres este aniversari”, en
paraules del president de l’Associació de Venedors del Mercat
Municipal, Salvador Celda.
Del
dimarts 7 al divendres 10, a les 11 hores, diferents restaurants del
municipi oferiran cuina en directe des de La Plaça. El dimarts serà
el restaurant Llopis qui cuinarà Caldereta de rap amb ous de tenca;
el dimecres, el restaurant Sequial 20 cuinarà Arròs de llamàntol i
sépia; el dijous, el restaurant La Granja cuinarà Paella de
cocotxes de bacallà amb alls tendres; i el divendres, el restaurant
Porxets, cuinarà Polp roquer a la planxa i arrossejat mariner. Estos
exquisits plats podran ser degustats pels ciutadans que acudisquen a
La Plaça i mostren els seus tiquets de compra.
Finalment, el dissabte 11, a les 12
hores, es realitzarà un homenatge als venedors més veterans de La
Plaça, als quals s’entregaran unes plaques commemoratives en
record d’esta efemèride. A les 19 hores, s’oferirà una gran
degustació de productes de La Plaça a un euro. A més, es procedirà
al sorteig d’un televisor i una cistella de productes del Mercat
Municipal entre totes les persones que acudisquen a l’acte.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada