dilluns, 29 d’abril del 2013

MANUEL LLORENTE: DESPRÉS DE LA MEUA EIXIDA EN EL VALÈNCIA CF NO HI HA BUIT DE PODER, NOMÉS INDEFINICIÓ”


L’expresident del València CF Manuel Llorente repassa l’actualitat valencianista en la quarta conferència del cicle organitzat pel 30 aniversari del COTIF l’Alcúdia.


En el València CF no hi ha buit de poder i s’estan prenent les responsabilitats igual que quan jo era president. La societat està sent gestionada igual que fa sis mesos”. El ja expresident del València CF, Manuel Llorente va protagonitzar la quarta conferència del cicle organitzat pel comité organitzador del Torneig Internacional de Futbol sub-20 que tots els anys se celebra en l’Alcúdia.
L’exmandatari valencianista es va mostrar conciliador a pesar que fa menys d’un mes que va abandonar el càrrec per les fortes pressions arribades des de diferents fronts i va dir estar convençut de que l’equip que dirigix Ernesto Valverde estarà l’any que ve en la Champions League.
Llorente va assistir a la localitat riberenca amb l’objectiu de fer un exhaustiu repàs a la seua trajectòria com a president i va rebre el suport d’una sala a sobreeixir d’aficionats, que el van ovacionar a l’arribada i també al final, a més de mostrar-li en diverses ocasions la seua gratitud pel seu pas per l’entitat.
L’expresident va rebre la insígnia d’or i va ser anomenat membre d’honor del COTIF.
Llorente va mostrar el seu orgull pel treball realitzat des del consell d’administració, fent que el deute del club descendira des dels 550 milions als 360 actuals. Les declaracions més sucoses van arribar amb la seua anàlisi de la situació actual després de la seua dimissió. “Vaig observar que l’escenari havia canviat i no em va agradar el discurs del president de la fundació i diverses notícies aparegudes en els Mitjans de comunicació que parlaven de que havia perdut la confiança del Consell. Després de quatre anys, vaig decidir que era el moment de deixar-ho”, va declarar Llorente qui, no obstant això, es va mostrar poc crític i va assegurar tindre la certesa que la situació de l’aval de la Generalitat Valenciana s’anava a solucionar i no hi hauria problemes amb els préstecs que cal assumir en breu. “Bankia mai ens ha deixat tirats i les persones que estan ara segur que solucionen els problemes”. A més, va confessar haver passat el passat dijous per les instal·lacions d’entrenament del València CF per a transmetre als jugadors la importància de classificar-se per a la màxima competició europea.
Sobre l’afició va dir que mai la va sentir cridar tant com quan li van xiular a ell i que el públic valencianista ha d’entendre els problemes econòmics del club i que, per tant, no sempre pot ser tan exigent amb l’entitat. “L’afició sempre exigix que estiguem dalt però hauria d’assumir que potser no pot ser sempre així. Cal tindre paciència amb els dirigents del club i ser conscients dels problemes”, va afirmar.
Finalment, va considerar que les noves exigències financeres aprovades pel govern i la federació (amb un major control sobre els clubs) farà descendir el nivell dels equips espanyols i produirà una emigració de jugadors cap a campionats com l’anglés o alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada