divendres, 26 d’abril del 2013

ESTE DISSABTE TINDRÀ LLOC LA II EDICIÓ DE LA PASSAREL·LA MODA I COMERÇ DE SUECA


A causa de les condicions meteorològiques les instal·lacions del Centre Comercial Sueca Parc acolliran l’esdeveniment

 La segona edició de la Passarel·la Moda i Comerç de Sueca, que tindrà lloc este dissabte a les 20.30 hores, ha sigut presentada este matí als mitjans de comunicació en roda de premsa. El centre comercial, Sueca Parc, ha sigut el lloc triat per al multitudinari esdeveniment. “Estava pensat celebrar-se a la plaça de l’Ajuntament igual que l’any passat, però les condicions meteorològiques ens han obligat a canviar l’emplaçament”, ha explicat la regidora de Comerç, Manuela Egea.
Per a facilitar els desplaçaments s’oferirà un servici d’autobusos de forma gratuïta des del centre urbà fins a Sueca Parc.
Este projecte que va resultar un èxit en la passada edició, compta amb algunes novetats i millores. En esta ocasió, l’encarregat de presentar l’acte serà el mediàtic i veí, Eugeni Alemany, qui actualment presenta el programa de Canal 9 “Trau la llengua” i “encara que tenia l’agenda plena, en quant li ho vam proposar va acceptar encantat”. S’ha apostat per una major participació en els municipis pròxims i, sobretot, en les EATIM, “de fet hi ha tres comerços d’El Perelló que estaran presents en la Passarel·la ja que formen part de Sueca”. Enguany, a més, se li ha donat un protagonisme major als càstings “ha vingut molta gent de municipis d’al voltant com Algemesí, Sollana, Albalat, Polinyà, València, i açò és positiu perquè el nostre màxim objectiu és atraure a veïns de fora perquè coneguen els productes que oferix el comerç de Sueca”.
Una altra novetat serà la concessió de premis gràcies a la participació de tres empreses col·laboradores, Solán de Cabras, Sueca Parc i Discoteca Go. Els premis consistiran en talons utilitzables en els comerços de Sueca participants en la Passarel·la; el primer premi serà per al/la model més votat en les xarxes socials que estarà valorat en 200€ i ho donarà Solán de Cabras; el segon premi serà per al/la millor model professional amb la mateixa quantitat i ho donarà Sueca Parc i, el tercer premi, serà per al/la model més simpàtic valorat en 100€ i dos passes vip perquè puguen entrar a la discoteca Go durant tot l’any.
Per la seua banda, el president d’Arrima’t ha afirmat que “és conscient del desànim que travessen els comerços de Sueca, no obstant això, la Regidoria de Comerç promou la Passarel·la per a permetre que siga un aparador obert on donar a conéixer els productes i que, per un dia, la gent es mobilitze”. A més, ha animat als comerços a què continuen participant en cada iniciativa que organitza tant Arrima't com la Regidoria de Comerç per a demostrar “el gran potencial que oferix Sueca en tots els seus vessants”.
La Regidora ha conclòs recalcant que estes iniciatives es fan “perquè creiem en el comerç de Sueca i esta és una forma d’ajudar al xicotet comerç que està passant per un moment difícil i que, en definitiva, és el motor de la nostra l’economia”. Finalment, ha expressat les seues disculpes pel “canvi obligat de lloc, que encara que som conscients que sempre hi ha més moviment en el centre urbà i hem esperat fins a l’últim moment, el mal temps amenaça i no podem arriscar-nos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada