dilluns, 29 d’abril del 2013

EL SEAFI DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA COORDINA EL PROTOCOL D´ACTUACIÓ AMB ELS SERVICIS SOCIALS DE LA COMARCA


Els tècnics municipals avaluen els casos amb menors en situació de risc i els deriven al SEAFI


 L’equip de tècnics del SEAFI (Servici Especialitzat d’Atenció a les Famílies) de la Mancomunitat de la Ribera Alta s’ha reunit amb els treballadors socials dels municipis adherits per a coordinar el protocol d’actuació en els casos de famílies amb menors en situació de risc, així com la coordinació amb altres àrees implicades en la protecció del menor, com a Salut, Justícia i Educació.
En este sentit, els assistents a la reunió han acordat sol·licitar a la Direcció General de Benestar Social un taller de formació dirigit als professionals de la salut, l’educació i la justícia de la comarca per a millorar l’atenció dels menors amb problemes.
D’altra banda, el SEAFI de la Mancomunitat es reunirà pròximament amb el personal dels jutjats de Carlet per a millorar l’actuació conjunta, a més d’acudir als claustres dels centres de col·legis i instituts dels municipis adherits al servici per a comunicar a la comunitat educativa el protocol d’actuació en casos de menors en situació de risc.
El SEAFI mancomunat compta amb un equip interdisciplinari format per tres psicòlogues i una educadora social que treballen coordinades amb els equips socials de base de cada municipi.
Segons el president de la Mancomunitat, Cristóbal García, este servici mancomunat és fonamental per als ajuntaments xicotets que poden disposar d’un recurs especialitzat de proximitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada