divendres, 26 d’abril del 2013

AIGÜES DE SUECA RENOVA LA PÀGINA WEB



  L’empresa municipal, Aigües de Sueca, ha presentat este matí en roda de premsa a la sala de juntes de l’Ajuntament una nova pàgina web. Es tracta d’un redisseny complet de l’anterior amb l’objectiu de dotar-lo d’un caràcter més actual, pràctic, útil i, sobretot, optimitzar el servici prestat als usuaris i clients. Per a dur a terme esta nova versió s’ha apostat per una navegació simplificada adaptada als noves necessitats incorporant novetats i millores tant en el disseny com en la navegació.  
Hem decidit renovar la pàgina web perquè s’havia quedat obsoleta, era poc pràctica i no s’adaptava als emergents dispositius mòbils actuals com són els Smartphone o les Tablets”, ha explicat la regidora de Servicis Municipals, Pilar Moncho. “El més important en esta nova web és que facilitem tots els tràmits que poden fer els usuaris abonats sense haver de desplaçar-se a les oficines d’Aigües de Sueca com venia fent-se fins ara”.
Així mateix, per a donar a conéixer este nou servici les pròximes factures domiciliades contindran la direcció nova i un codi QR que permet enllaçar a la pàgina web des de qualsevol dispositiu mòbil.
Un dels canvis més significatius serà poder fer la lectura del comptador des de les vostres cases o des de qualsevol dispositiu, també es pot consultar l’històric de facturació registrant-se en la pàgina web, enviar instàncies online, canvi de domiciliació de rebuts, etc... A part d’estos servicis s’han incorporat altres com, per exemple, sol·licituds de factures retardades; informació puntual que afecten els talls del subministrament per obres o avaries; butlletí de l’instal·lador per mitjà d’arxius de pdf i canvis de titulars”, en paraules del tècnic de l’empresa.
Finalment, perquè el ciutadà estiga al corrent de les novetats i inversions que es realitzen, s’ha afegit una pestanya de notícies on es penjaran en la web totes les actuacions de millora de la xarxa d’aigua potable, clavegueram, depuració i jardins.
Des de l’Ajuntament estem incorporant noves ferramentes per a facilitar l’ús dels servicis als veïns i usuaris. Açò evitarà les cues i els desplaçaments a les oficines a més de disposar d’informació de primera mà en qualsevol lloc”, ha conclòs l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

1 comentari:

  1. Esta senyora pensa que és gran el prestar el servei que és la seu obligació. És habitual en ella tornar a fer el que ja està fet com la web i gastar gastar i gastar ¿Per què serà?

    LLEGIU AÇÒ PER FAVOR:
    Queixa d'una opositora a la plaça d'enginyer tècnic d'Aigües de Sueca convocada l'any passat


    Quiero transmitirles la situación en la que nos encontramos los opositores que hace un año decidimos presentarnos a la oposición a Técnico para la Entidad Aigües de Sueca, para la que se convocaba una plaza de Ingeniero Técnico y que fue publicada en febrero de 2012.

    Tras la apertura del plazo de inscripción en el mes de Junio de 2012, presentamos la documentación requerida para poder acceder al sistema de oposición a la plaza convocada y realizamos el pago correspondiente de las tasas exigidas (45€). Empezamos a estudiar el temario publicado a la espera de la publicación de la lista de admitidos al proceso, lista que nunca llegó a salir.

    En mi caso, durante el verano pasado realicé varias llamadas a la Entidad interesándome por la convocatoria, y la respuesta era siempre la misma: hay una persona que está de baja y hasta que no se incorpore no saldrá la lista, pero la oposición va adelante. Seguimos estudiando, pues…

    Y así llega el mes de marzo de 2013, donde por la prensa nos enteramos que la convocatoria “ha sido anulada y que se va a proceder a contactar con los opositores para devolverles las tasas”…. Como no me llamaban, llamé yo a principios de abril, y me dijeron literalmente que “no podían llamarnos porque no tienen nuestro teléfono”… En esa llamada les facilité mi teléfono y mi número de cuenta corriente, y añadieron que “ya me harían la transferencia cuando pudiesen”.

    Como a día de hoy no la he recibido, he vuelto a llamar, y a pesar de no poder hablar con la persona responsable de este tema, desde centralita me han transmitido que no van a realizar las transferencias hasta que hayan contactado todos los opositores con ellos…. Es decir, si algún opositor da por perdidos los 45€ y no les llama, el resto perderemos nuestro dinero y Aigües de Sueca se lo ganará.

    Y digo yo: Es cierto que no tenían nuestros teléfonos, pero en la instancia que remitimos para inscribirnos constaba nuestra dirección postal, con lo cual, podrían haber realizado un Giro Postal a cada opositor, o bien podrían haber contactado con cada uno de nosotros dándonos un plazo para notificar la cuenta corriente en la que se debe realizar la ingreso de la devolución de tasas. Seguro que hay más soluciones, a mí, dedicándole poco tiempo a pensar se me ocurren estas dos, pero creo que nunca se me habría ocurrido la que ellos proponen “esperar a que todos, por iniciativa propia y sin previo aviso, contactemos con ellos”.

    Un poco de seriedad, por favor: si no es bastante que se rían de nosotros teniéndonos un año estudiando para nada, menos serio es jugar con el poco dinero que le queda a la gente en situaciones como la actual.

    Les pido por favor publiquen este tema en su diario, a ver si consiguen que la Entidad cambie de opinión y nos lo devuelva ya, o al menos, que todos los opositores se enteren y así acabe por realizarse la devolución.

    ResponElimina