divendres, 1 de març del 2013

S’OBRI EL TERMINI PER A INSCRIURE’S EN ELS TALLERS DE PASQUA D’ALZIRA


 La setmana que ve, concretament, del 6 al 8 de març, es podrà arreplegar la cita prèvia d’inscripció i la documentació a omplir, per a poder participar dels Tallers de Pasqua 2013. Els interessats han d’arreplegar-la en el Centre d’Informació Juvenil, C/Escoles Pies, 4, en horari de matins d’11 a 14 hores i de vesprades de 17 a 19:30 hores, excepte divendres. Els xiquets i xiquetes empadronats a Alzira tindran preferència d’inscripció.
Els Tallers de Pasqua se celebraran els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril, en la Casa de la Cultura. Van dirigits a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. L’horari dels tallers serà d’entrada de 9 a 9:30 i d’eixida de 13 a 13:30 hores.
El preu d’estos tallers és de 26 euros pel primer/a fill/a inscrit/a, 22 euros pel segon/a fill/a inscrit/a i 17 euros per als inscrits de famílies nombroses, fet que caldrà acreditar amb el títol oficial.
La regidora de Joventut, Ana Alarcón, ha destacat l’aposta ferma de la regidoria que representa per estos tallers. “En èpoques de vacacions escolars sempre programem tallers perquè els més menuts ocupen el seu temps lliure amb activitats d’oci i es relacionen amb altres/as xiquets/as. A més facilitem als seus pares la conciliació de la seua vida laboral i familiar”.
En els mateixos, hi haurà cabuda per als tallers de cistella de pasqua, flors de pasqua, cometes, mona de pasqua i ulleres de conill. Per a jocs com el mocadoret, moros i cristians, les cadires, carrera de globus, entre altres. I Per a recordar cançons de sempre com La tarara, Sant Dubón i Un elefant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada