dijous, 7 de març del 2013

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA PARALITZACIÓ DE LES OBRES DEL LLAVADOR MUNICIPAL DE L´ALQUERIETA


Les obres del pla confiança del llavador municipal porten més de dos anys paralitzades per la falta de pagament de la Generalitat.

Segons la portaveu socialista d’Alzira, Isabel Aguilar l’antic llavador municipal es troba en estat d’abandó i és lamentable que s’haja paralitzat les obres i la Sra. Alcaldessa no done cap raó, ni explique quines gestions ha realitzat davant del Govern Valencià del Partit Popular perquè li paguen a l’empresa constructora i puga seguir amb la rehabilitació.
Aguilar recorda que l’Ajuntament va subscriure un acord de delegació de competències amb la Generalitat dins del Pla Confiança en què s’obligava a contractar i adjudicar les obres i la Generalitat es comprometia a l’abonament de les obres segons les certificacions que l’Ajuntament aprovara.
La responsable socialista considera que des de l’11 d’octubre del 2011, que el constructor li va comunicar a l’Ajuntament la suspensió de les obres per l’impagament de la Conselleria de Cultura i Esport, ja han passat massa dies sense que es tinga cap solució sobre esta suspensió.
Aguilar afirma que l’abandó de les obres està produint desperfectes i uns prejuís considerables i que l’Ajuntament ha d’adoptar les mesures oportunes per a defendre el seu patrimoni, establint mesures de seguretat i de conservació de l’edifici.
La dirigent socialista acusa l’Alcaldessa d’Alzira d’actuar de forma poc diligent per deixar que un edifici es trobe en estat d’abandó i no siga capaç de complir amb la seua obligació i reclamar tant a l’empresa adjudicatària de l’obra com a la Conselleria de Cultura i Esports la immediata execució de les obres.
Segons Aguilar, la Sra. Bastidas ha d’exigir al Govern de la Generalitat Valenciana i al Sr. Fabra, que en primer lloc abone les certificacions d’obra al contractista i en segon lloc requerir-li de forma urgent l’adopció de mesures per a evitar el deteriorament d’este edifici tan emblemàtic.
Aguilar ha anunciat que el seu grup ha presentat una proposta perquè l’Alcaldessa d’Alzira faça les gestions necessàries perquè esta obra concloga en el menor termini de temps possible i en cas de no acabar-la que exigisca al Consell responsabilitats penals segons ho estipula el codi civil; per causar dany en una propietat municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada